SOCOM: U.S. Navy Seals (PS2)

Kentän valinta: Päihitä yksinpeli "Lieutenant Junior Grade" -arvosanalla.

MGL (Multiple Grenade Launcher) -kranaatinheitin: Ratkaise yksinpeli kolme kertaa.

Nettipeliohjeita aloittelijoille

Valitse palvelin sen mukaan, mitä kieltä haluat puhua ja kuunnella. EU- ja etenkin brittipalvelimilla puhutaan yleensä englantia. Pelaajien perustamien pelien nimistä voi päätellä melko helposti, minkä kielen edustajat ovat pelissä vallalla. Suomalaisille ei ole omia palvelimia, joten jos haluaa posmottaa selevöö savvoo, täytyy perustaa oma peli. "Salasana: suomi" -niminen peli on yksi toimiva tapa kerätä peliin vain suomalaisia - muista laittaa pelin salasanaksi "suomi".

Aloittelijan ensimmäinen tehtävä on kenttään tutustuminen. Roiku kokeneempien soturien taustalla ja katso, mitä väki touhuaa ja mistä viholliset useimmiten pursuavat kohti. Muutaman erän jälkeen osaat jo järjestää pienen väijytyksen tai yllätyksen pahimpien solmukohtien tienoille. Heti ensimmäisen erän alussa kannattaa säätää tarpeellinen käsikranaatti toiseen pikavalintaan. Epäilyttävät huoneet ja muut loukot on syytä varmistaa kranaatilla ennen kuin astut sisään.

Seal-joukon ja etenkin terroristien konekivääri on aloittelijan paras kaveri. Ase ampuu todella pitkiä ja tasaisia sarjoja. Jos vihollinen tunkee näköpiiriin, liimaa konekiväärin liipasin pohjaan ja suuntaa pyssy vastustajan yleiseen suuntaan. Vaikka kuolisit, saat yleensä myös vastustajan kanveesiin. Ase sopii etenkin ahtaisiin tiloihin - röpöttimen tarkkuus ei riitä pitkille matkoille. Kiikarikivääri on veteraaneille ja siitä on apua vain, jos muut suojaavat kiväärimiestä. Yksinäinen tarkka-ampuja on lähinnä tykinruokaa.

Jos et väijy hyvässä suojassa, liiku jatkuvasti ja mieluiten nopeasti. Avoimella kentällä seisoskeleva tonttu saa napin takaraivoon nopeasti. Liikkuminen on tärkeää myös lähitaisteluissa. Kierrä vastustajaa, ammu paljon ja tee odottamattomia suunnanmuutoksia näköesteiden takana. Ennen kuin ryntäät kahakan keskelle, tarkista aseen tulimoodi ja säädä pyssy sarjatulelle. L3-tattinäppäin painuu helposti toiminnan tiimellyksessä ja tulitusmoodi muuttuu vahingossa. Kertalaukaukset ovat tympääntyneiden veteraanien huvia.

Pete

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus