Sonic Mega Collection (GameCube)

Flicky-peli: Käynnistä Dr. Robotnic's Mean Bean Machine ennen kuin 50 käynnistystä on täynnä. Vaihtoehtoinen tapa: Laita A-muistikorttiin jonkun muun Segan pelin tallennus.

Blue Spheres -peli: Käynnistä Sonic the Hedhehog ja Sonic 3D Blast 20 kertaa.

Sonic 3 And Knuckles -peli: Käynnistä Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 3, Sonic And Knuckles ja Sonic 3D Blast tarpeeksi monta kertaa.

Sonic 2 And Knuckles -peli: Käynnistä Sonic Spinball ja Sonic the Hedgehog 2 tarpeeksi monta kertaa.

Ristar-peli: Käynnistä Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic And Knuckles, Sonic 2 And Knuckles, Sonic 3 And Knuckles, Sonic 3D Blast ja Sonic Spinball 50 kertaa. Käynnistä Blue Spheres 30-40 kertaa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus