Sonic the Hedgehog (PS3)

Sonic the Hedgehogin piti olla Segan klassikkosarjan inkarnaatio, mutta kokonaisuus jää ohuenlaiseksi. Sonicin valtti on aina ollut mieletön vauhti, jossa pelaaja ei ole edes tajunnut mitä kummaa ruudulla tapahtuu siilin lentäessä rampista flipperilapojen sekaan poukkoilemaan. Tempoa kuitenkin lasketaan lisäämällä tasoloikkaan seikkailu, jossa Sonic pääsee varsinaisiin pelikenttiin vasta avattuaan reitin Soleana-kaupungissa touhuamalla. Se rikkoo suoraviivaisen fiiliksen liki välittömästi.

Varsinaisissa loikkakohtauksissa Sonicin ohjaus tuntuu kiikkerältä ja useat hutihypyt johtuvat pikemminkin kontrollien kehnoudesta kuin pelaajasta. Heikosti seuraava kamera ei auta sekään, sillä Sonicin liukuessa kolikkovanaa pitkin seuraavalle tasolle hyppy saattaakin mennä kameran panoroidessa ohi. Vielä äsken vasemmalla ollut taso on siirtynyt yläviistoon. Ei muuta kuin sama kohta uudelleen alusta. Kameraa saa toki tatista kääntymään, mutta sujuvampaa oli opetella vaarakohdat ulkoa. 

Ongelmat eivät ole niinkään PS3-käännöksessä kuin pelissä. Uuden Sonicin piti olla sarjan uudelleen syntymä. Valitettavasti Sonic syntyi rottana tai koirana muttei sinisenä siilinä.

66