Spice World

Kaikkien rakastamat iki-ihanat maustetytöt ovat vihdoinkin saaneet musiikkirompulleen aivan omat koodit.

Jättiläismäistä tyttöenergiaa: Pidä start pohjassa ja paina ympyrä, neliö, ympyrä ja neliö valikkoruudussa, jossa yksi tytöistä kipittää ruudulle. Näet varmistuksen, jos naputtelit koodin oikein.

Salaisia viestejä: Paina samassa ruudussa start pohjassa ympyrä, kolmio, kolmio ja ympyrä. Sitten pidä start ja select pohjassa ja paina ympyrää neljä kertaa. Tämän jälkeen pidä vielä start ja select pohjassa ja paina neljä kertaa neliötä.

Koodien välillä viestit ilmestyvät näytölle.

Uusia tanssiliikkeitä: Pidä start pohjassa ja paina neliö, kolmio, ympyrä ja kolmio valikkoruudussa, jossa yksi tytöistä kävelee ympäri planeettaa. Oikein syötetty koodi varmistetaan viestillä. Siirry televisiostudioon, jossa näet Spaissareiden nyt seisovan käsilaukkujensa ympärillä. Nyt uusien liikkeiden pitäisi olla käytössä siirtyessäsi tanssistudioon.

Vaihtoehtoinen aloitusruutu: Pidä start pohjassa ja paina ympyrä, kolmio, kolmio ja ympyrä valikkoruudussa, jossa jokin maustetytöistä sipsuttaa ympäri planeettaa. Jos koodi oli oikein, näet varmistuksen. Paina L1 + L2 + R1 + R2 + select + start nollataksesi pelin. Varaudu järkytykseen!

Lisää aiheesta