Star Wars: Battlefront 2:n avoin beta alkaa

EA käynnistää Star Wars: Battlefront 2:n avoimen betan perjantaina 6.10. Ennakkotilaajat pääsivät betaan päivää aikaisemmin. Beta pidetään PS4-, Xbox One – ja PC-pelajille. Beta kestää maanantaihin asti.

Pelattavana on neljä eri pelimuotoa ja karttaa.

Galactic Assaultissa taistellaan Naboon palatsialueella 40 hengen voimin. Taistelussa ovat vastakkain kloonisoturit ja separatistien droidit.

Starfighter Assault on 24 pelaajan avaruustaistelupelimuoto. Lennettävä kalusto lainataan niin hyvistä, huonoista kuin uusimmista Star Wars –elokuvista.

16 hengen Strike-pelimuodossa ei ole mukana lainkaan sankareita tai ajoneuvoja vaan taistelu perustuu eri hahmoluokkiin, niiden kykyihin ja varusteisiin. Betan Strike-karttana toimii Takodana. Pelimuoto on käytännössä yhden lipun lipunryöstö. Tiimin tehtävänä on napata kohde ja viedä se omaan tukikohtaansa.

Arcade on co-op-pelimuoto, jota voi pelata yksin tai kaverin kanssa. Vastassa on tekoälyn ohjaamia botteja, jotka hyökkäävät päälle aalto aallolta.

Samaan aikaan pelin kaima eli vuoden 2005 Star Wars: Battlefront 2 sai Steamissa ja GOGissa päivityksen, joka palautti PC-versioon myös moninpelituen. Alkuperäinen moninpelituki päättyi, kun Gamespy lopetti toimintansa 2014.

DICE:n tekemä Star Wars: Battlefront 2 ilmestyy 17. marraskuuta.