Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast [2]

X-Wingillä pääsee lentämään seuraavasti, kunhan pitää huolta, että on kartalla, jolla on paljon tyhjää tilaa. Ota ensin esiin konsoli-ikkuna (shift + §), kirjoita siihen HELPUSOBI 1 tai DEVMAPALL. Käynnistä sen jälkeen jumalmoodi GOD-koodilla. Kirjoita sen jälkeen konsoliin FLY_XWING. Alus liikkuu erittäin nopeasti ja sen vauhtia on vaikea hiljentää.

Homman pitäis muuten toimia ihan mukavasti, kunhan samanaikaisesti ei ole käytössä NOCLIP-koodia. Paremman kuvakulman tarpeeseen auttaa CG_THIRDPERSONRANGE 140 (tai suurempi) -koodi. X-Wingin kyydistä pääsee pois kirjoittamalla FLY_XWING toisen kerran.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus