Star Wars: Squadrons tuo X-Wingit ja TIE Fighterit nykyaikaan

Star Wars: Squadrons -lentoräiskintäpeli ilmestyy lokakuussa, ilmoittaa EA. Pelin tekee Motive Studios.

Star Wars: Squadronsin ytimessä on viisi vastaan viisi -moninpelilentoräiskintä, jossa on mukana myös suurempia aluksia ja laivastotaisteluita. Tarina sijoittuu Jedin paluun jälkeisiin tapahtumiin, jossa kapinalliset taistelevat edelleen imperiumia vastaan. Yksinpelikampanjassa näkökulma vaihtuu kapinallisten ja imperiumin joukkojen välillä.

Moninpelissä on ainakin kaksi pelimuotoa. Fleet Battlessa yritetään tuhota vastapuolen lippulaiva ja Dogfights kuulostaa perinteiseltä deathmatchilta, jossa kisataan tappojen määrässä. Pitkäjänteisyyttä luomaan pelissä on avattavia bonuksia, joita voi tienata vain pelaamalla. Ylennyksien myötä alukseensa saa parempia aseita, runkoja, moottoreita, suojakenttiä ja näyttävämpiä karvanoppia ohjaamon koristeeksi.  

Star Wars: Squadrons ilmestyy lokakuun toinen päivä PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Peli tukee VR-laseja ja sallii ristiinpelaamisen konekannasta riippumatta.

EA ei ole kuullut juhannuksesta, joten peli esitellään tarkemmin EA Livessä perjantaina kesäkuun 19. päivä kello 2 yöllä (jos oikein laskin). Linkki esitykseen on tässä.