Start the Party: Save the World (PS3)

Edes aikuiset eivät ole suojassa minipeliryönältä. Agenttijännäreistä ammentava pilestyspeli tarjoaa yksinkertaista purtavaa juustonaksujen ja cocktail-palojen kylkeen. Näennäisen tuhti minipelikattaus varioi muutamaa tuttua teemaa, sillä lähes aina homman jujuna on joko pelastaa siviilejä, ampua pahiksia tai yhdistellä erinäisiä osasia toisiinsa.

Toiminta etenee ADHD-tahtiin, sillä jokainen minipeli kestää tasan minuutin. Tämä tarkoittaa, että valikoita ja latausruutuja tuijotellaan huomattavasti pidempään kuin itse pelitapahtumia. Vaikka pelaaminen on mukavan kaoottista, touhusta katoaa nopeasti hohto.

Move toimii ohjaimena mainiosti ja touhussa on yllättävän vähän perinteistä huiskutusta, joten rannevammoihin ei tarvitse varautua kylmägeelillä. Myös tämä lätty on kokonaisuudessaan suomennettu, joten autourheilutason englantia ymmärtävät voivat huokaista helpotuksesta. Käyttäjäystävällisyys jatkuu myös ohjeistukseen, sillä jokainen koitos selitetään auki ennen pelin alkamista.

Laajasta minipelimassasta huolimatta tämänkin tuotoksen tarjonta on kahlattu noin tunnissa läpi. Illanviettoon löytyy huomattavasti parempaakin materiaalia, kuten esimerkiksi Kimble, tuo kaikkien lautapelien isoäiti.

60