Steel Battalion (Xbox)

Mechin ja kentän valinta Free Mission -moodissa: Käännä säädin (Tuner) seuraaviin asentoihin otsikkoruudussa (Title Screen). 0 tarkoittaa säätimen vasenta asentoa ja 4 ylimmäistä asentoa. Pidä jokaisen käännöksen välissä sekunnin tauko. Kääntöjärjestys: 1, 9, 7, 9, 0, 9, 0, 6. Ääni kuittaa koodin.

Movie Viewer: Läpäise peli Normal-vaikeustasolla.

Voice Select ja Desperado-vaikeustaso: Läpäise peli Veteran-vaikeustasolla.

Madalla mechiä: Läpäise peli Desperado-vaikeustasolla ja paina luukku (Hatch) + Start pelin aikana.

Poista HUD: Hanki Lieutenant Colonelin natsat ja paina sytytys (Ignition) + Start pelin aikana.

Mustavalkoinen grafiikka: Päihitä tehtävä 23 Veteran-vaikeustasolla ja paina yötähtäin (Night Scope) + Start latausruudulla.

Hyppylento: Päihitä tehtävä 23 Magnum Force -vaikeustasolla ja paina Start + F3 tehtävän aikana. Voit lätkiä loikkaa loikan perään.

Juggernaut VT: Hanki Colonelin natsat.

Quasar VT: Valitse tehtävä 7 tai 17. Mene vihollistukikohdan toiseen kerrokseen. Suuntaa vasemmalla sijaitsevaan pieneen huoneeseen. Päihitä sisällä piileksivä VT ja tallustele suuren kytkinlaatikon luokse. Sisällä lojuu Quasar VT.

Rapier VT: Hanki kymmenen mitalia.

Pause-moodi: Irroita ohjain konsolista ja peli pysähtyy. Laita ohjain takaisin ja paina Start, kun haluat jatkaa.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus