Sunflex Xbox-PS Converter (Xbox)Säästä padikuluissa

www.get-accessorized.com

Valmistaja: Sunflex

Testikappale: Gamedog Oy

Hinta:

Sunflex on tehnyt PS2-padikonvertterin Xboxille, jotta Xboxissa voisi käyttää myös PlayStation-padia. Idea vähentää etenkin usean eri konsolin omistajien padikuluja.

Konvertterin asennus ja käyttö on helppoa. Sunflexin laatikkoon tökätään DualShock 2 -yhteensopiva padi ja laatikon johto liitetään Xboxiin. Palikan sivuilta törröttäviin liittimiin voi laittaa Xbox-muistikortin ja muita lisälaitteita. Härvelin mukana tulee myös virtalähde, jota dokumentaation mukaan tarvitaan tiettyjen PlayStation-rattien rinnalla. Sunflexin oma Speedster-voimaratti ei kuitenkaan suostunut yhteistyöhön ja Logitechin USB-ratteja palikkaan ei voi edes kytkeä.

Systeemin käyttö ei sujunut ongelmitta. Xboxin tärinäkomennot aiheuttivat näppäinsekoilua TimeSplitters 2:ssa ja Halossa. Padin vaihto poisti ongelman, mutta sekoilun syy jäi hämärän peittoon, sillä molemmat ohjaimet toimivat hyvin PS2:ssa. Ilman tärinää homma toimi kummallakin padilla. Erilaisen liikeradan myötä konvertteriin kytketyn padin liipaisimien tuntuma ei vastaa jokaisessa pelissä aitoa Xbox-padia, vaikka komennot menevät läpi ajallaan.

Sunflexin sovitin sopii lähinnä tarkan euron pelaajille. Jos budjetti suinkin kestää, Xbox-padi tai -ratti on varmempi vaihtoehto kuin konvertterin läpi muilutettu PlayStation-ohjain.

Lisää aiheesta

  • Steelseries 7H & Steelseries Spectrum 5XB

    Steelseriesin Siberia-kuulokkeet yllättivät äänenlaadullaan. Yltävätkö valmistajan muut luurit samalle tasolle?

    Pelikuulokkeita änkeää nykyään joka tuutista. Erilaisia tuotesarjoja on niin paljon, että hitaampi ei pysy kyydissä. Siberia-kuulokkeiden rinnalle on tarjolla muun muassa…
  • Roccat Kone+

    Roccat viilaa esikoishiirensä entistä ehommaksi.

    Alkuperäinen Kone on hyvä pelihiiri, joka kärsii yhdestä isosta ongelmasta: rotta ei inahdakaan ilman ajureiden asentamista. Roccat palaa vanhan suosikin pariin plus-mallissa, ja tällä kertaa myös ajuriongelmaan on paneuduttu. Hiiri toimii…
  • Logitech G110

    Logitechin G-sarjan näppäimistö asuu monen pelaajan kotona. G110 on uusversio parin vuoden takaisesta G11-pikkuvelimallista.

    Makropainikkeilla varustettuja pelinäppäimistöjä on nykyään joka lähtöön, mutta Logitech ehti markkinoille ensimmäisten joukossa. Sen takia etenkin monen…