Tekken Tag Tournament 2 (Wii U) – Julkaisupelit for U

Syyskuussa ilmestynyt Tekken Tag Tournament 2 (Pelit 9/12, 87p) nousi kertaheitolla mätkintäpelien kermaan. Nautinnollinen joukkuemätkintä loisti laajalla laajalla ottelijakaartillaan ja sujuvilla kontrolleillaan. Wii U -versio Tag Tournamentista on käytännössä sama hieno peli muutamalla uudistuksella maustettuna.

Pelimuotokirjoa on laajennettu Mario-henkisellä sienitaistelulla, jossa hahmot ja niiden voimat kasvavat sieniä syömällä, sekä Tekken 3:stä tutulla rantalentopallolla. Hauskana kuriositeettina tappelijansa voi pukea Nintendo-aiheisiin asuihin. Kumpi on kovempi, Linkiltä näyttävä Jin vai Bowseriksi puettu Ganryu? Happoisessa sienimatsissa tämäkin selviää.

Jämäkät kontrollit ovat entisensä. Jokainen nappi vastaa yhtä raajaa, paikallaan kököttävä ottelija torjuu iskut automaattisesti. Wii U -lisänä kosketusnäytöltä voi lukea ottelijoiden taustatietoja ja vaihtaa asuja. Näyttöä hiplaamalla voi myös tehdä helposti iskusarjoja.

Wii U:n Tekken Tag Tournament 2 on mainio julkaisupeli. Uudet pelimuodot täydentävät jo entisestään tiukan mätkintäpaketin.

Markus Lukkarinen

86