Terminator 3: Rise of the Machines

Centipede-minipelin saa avattua Atari Games -valikkoon, kun läpäisee pelin. Mikäli näin ei käy heti, aloita peli alusta, lataa pelitilanne ja tarkista Atari Games -valikko uudestaan.

Missile Command -minipelin puolestaan saa kun menee tasolla 13 eläinlääkärin toimitilaan ja kävelee aivan oikeassa reunassa olevaan pieneen toimistoon. Kulje siellä olevan tietokoneen viereen ja paina action-näppäintä niin pääset pelaamaan. Tämän jälkeen suorita taso loppuun, niin saat Missile Commandin pelattavaksi myös Atari Games -valikkoon.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus