Test Drive 5 [2]

Autopelit ovat syystäkin suosittuja, joten seuraavaksi vuorossa on hyödyllinen niksipakkaus uusimpaan hurjasteluun.

Kieroimmat testikuljettajat pelaavat muuten sitä drag raceä, joka suosii tehokkaasti omaa autoa. Näin voit ihastuttaa ja kehuskella todella kovilla ennätyksillä.

Kärsimättömimmät pelurit kahmivat kaikki pelitilat käyttöön mahdollisimman nopeasti. Anna nimeksesi VRSIX ennätysruudussa ja tallenna pelin asetukset. Nyt voit pelata sekä Cop Chase -pelejä että nauttia muista makoisista bonuspeleistä.

Huijarit voivat toteuttaa itseään myös antamalla ennätysruudussa nimekseen RONE ja NOLIFE. Käytössä on tällöin kaikki upeat bonuskärryt kuten muun muassa Pitbull Special ja ainakin All Mighty Maui -mylly.

Kaikki radat avataan käyttöön nimillä NTHREE ja MTHREE.

Käsittämättömän kovien haasteiden perään parkuvat kaahailijat innostuvat varmasti tiedosta, jonka mukaan SPURT-nimen käyttö tarjoaa Super Arcade -pelin.

Myös Test Drivessä on oma bonus FMV-pätkänsä, jonka voi tarkastaa antamalla nimeksi AUXYRAY ja siirtymällä sitten päävalikkoon, josta löytyy uusi Fear Factory Video -valinta.

Kokeile lisäksi ajaa kaikkien turnausten ensimmäinen kilpailu poislukien Ultimate-turnaus. Tallenna peli ja käynnistä Pleikkari uudelleen. Lataa viimeisin kilpailu, valitse Full Race ja Time Trials ja hyppää mihin tahansa autoon. Aja tämän jälkeen kisa kunnialla loppuun. Poistu sitten Time Trial -tilasta ja valitse Continue Race ilman, että lataisit viimeistä tallennettua peliä. Siirry Next Cup Race -valinnan kautta kisaan ja huomaat, ettei kilpakumppaneiden lukumäärä ole kovinkaan suuri.

Lisää aiheesta