The Thing

Seuraavassa tempussa muokataan rekisteriä, joten jos homma ei ole tuttua, kannattaa edetä varovasti. Käynnistä Regedit ja mene kohtaan HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Computer Artworks/TheThing/1.0. Luo uusi stringi alla olevan listan mukaan ja anna arvoksi 1 (arvolla 0 huijaus on pois päältä). Huijaukset toimivat vain uuden tason aloittamisen jälkeen, tallennuksen lataaminen ei aktivoi niitä.

PlayerInvulnerable: loppumaton terveys

NPCInvulnerable: loppumaton terveys koneen hahmoille

FullWeaponEquip: kaikki aseet

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus