Total Annihilation: Kingdoms [3]

Naksuttelupelien kruunaamattoman kuninkaan fantasiapoika osoittautui varsin mukiinmeneväksi viihteeksi. Tässä muutamia vihjeitä kaikille neljälle osapuolelle.

ARAMON: Harrasta alusta asti jatkuvaa partiointia. Vaikka varhaiset hyökkäykset olisivatkin suhteellisen helppoja pysäyttää, on kuitenkin hyödyllistä tietää mistä ne tulevat. Käytä säästeliäästi puolustusrakennelmia, koska ne ovat erittäin kalliita ja halvat liikkuvat yksiköt pystyvät hoitamaan saman homman. Herätä henkiin kaikki mahdollinen, ja kerää jokaikinen ruumis jonka näet.

TAROS: Pelaa puolustusvoittoisesti, sillä Taros on roduista hitain ja turhasta riidanhaastamisesta ei yleensä hyvää seuraa. Rakenna maagien tornien ympärille muuri, joka pysäyttää kaikki lähihyökkäykset ja useimmat kantamahyökkäyksistä. Pidä huolta loitsijoista, sillä ne ovat erinomaisen tehokkaita. Tehtaista rakenna joko cabal tai abyss, molempia et tarvinne samaan aikaan.

ZHON: Yhdistä stone giantit ja shamaanit niin saat todella tehokkaan iskujoukon. Alussa rakenna nopeasti muutama harpyija ja laita sen jälkeen tukikohtasi rakentumaan. Sillä aikaa käytä harpyijoja vihollisten yksiköiden kaappaamiseen. Tämän jälkeen voit kiusata vihollista sen omilla yksiköillä.

VERUNA: Jos kartalla on vettä, pidä huolta, että se on kontrollissasi. Veruna on uskomattoman vahva merillä, joten hyödynnä sitä. Voit esimerkiksi tukea mainiosti maajoukkojasi. Amazon knightit ovat heikkoja pienissä ryhmissä, mutta viljelevät suurta tuhoa 10 yksikön ryhmissä.

Lisää aiheesta