Total War: Warhammer vahvistuu ilmaisella armeijalla

Total War: Warhammer -strategiapeli saa vaihteeksi ilmaisen DLC-päivityksen, kun peliin lisätään helmikuun 28. päivänä Bretonnian armeija. Bretonnialaiset ovat toki olleet pelissä julkaisupäivästä lähtien, mutta DLC:n myötä Bretonnia saa oman kampanjan ja lordit yksinpeliin.

Valtakunnan talous perustuu talonpoikiin, jotka antavat tuloistaan valtaosan kruunulle. Bretonnian mekaniikka kuulostaa varsin hauskalta. Talonpojat määrätään töihin pelloille, rakennuksille tai armeijaan. Jos valtaosa on armeijassa, valtakunta ei saa tuloja. Jos valtaosa rehkii pelloilla, armeija jää väkisinkin vaatimattomaksi.

Bretonnian armeija koostuukin pääosin aatelisista, joiden eri ritarikunnat muodostavat armeijan eliitin. Ritareiden lisäksi armeijassa palvelee rahvasta jousimiehinä, jalkaväkenä, kevyenä ratsuväkenä ja piiritysjoukoissa katapulttimiehinä.

Valtakunnan menestystä mittaa ritarillisuus. Ritarillisuuden mittana toimivat satunnaistapahtumien valinnat, voitot ylivoimaisesta vihollisesta ja suoritetut tehtävät. Ritarillisuus palkitaan kuuliaisilla talonpojilla ja erilaisilla armeijabonuksilla. Ritariperinteiden hylkääminen tietenkin lisää kaaosta valtakunnassa ja aiheuttaa muitakin murheita talonpoikaiskapinasta lähtien.