Toy Story 2 [4]

Avaa kaikki tasot: Paina otsikkoruudussa (Title Screen): ylös (4x), alas (2x), ylös (2x), alas (3x). Kaikki tasot ovat saatavilla, mutta ne on silti ratkaistava, sillä Pizza Planet-merkkejä ei ole kerätty.

Debug-moodi: Paina otsikkoruudussa X, ympyrä, neliö.

Ylimääräinen kananpoika: Mene kukon luokse tason A1 Toy Barnissa. Kukko pyytää tuomaan tason toiselta laidailta löytyvästä munasta kananpojan. Kun olet tuonut kananpojan, niin kukko pyytää hakemaan Pizza Planet-merkin samasta paikasta. Tee se ja häivy tasosta. Mene takaisin samaan tasoon ja kukon luokse. Puhu kukolle ja hae taas kananpoika. Älä anna sitä kukolle vaan pidä se. Kananpoika lasketaan niiden viiden joukkoon, jotka täytyy viedä kanalle.

Juoksemalla radio-ohjattavaa autoa karkuun: Voit päihittää toisen tason, eli Andy's Neighborhoodin radio-ohjattavan auton ilman rakettikenkiä. Seiso auton edessä aina kun se yrittää ohi. Auto törmää ja pysähtyy hetkeksi. Jatka juoksemista ja tuppaudu koko ajan auton eteen. Varo sementtisekoituksia. Voit toistaa tämän Pizza Planet-merkkiä hakiessasi.

Salainen taso: Mene puhumaan Hammille, jos saat sata tai enemmän kolikkoja ensimmäisessä tasossa. Hän kutsuu sinut salaiseen huoneeseen nimeltä Woody's Workshop. Siellä voit kerätä ylimääräisiä vinkkejä, huijauksia ja muita keinoja toisten tasojen päihittämiseen.

Oikopolku Mr. Potatoheadin korvaan: Ensimmäinen taso ja huone, jossa Hamm on. Hyppää tuolille. Älä jatka enää seuraavalle tasolle, vaan pudottaudu ja käänny ympäri.

Lisää aiheesta