Trance Vibrator (PS2) - Tärinää tärinän vuoksi

www.play-asia.com

Valmistaja: ASCII

Testikappale: Play-Asia.com

Muuta: Vaatii toimiakseen Rez-pelin

Hinta: noin 20 dollaria

Trance Vibrator on yksi omituisimmista lisälaitteista koskaan: vehje vain tärisee ja toimii ainoastaan Rez-pelin kanssa.

Tetsuya Mizuguchi on yksi pelisuunnittelun tähdistä, sillä miehen Nintendo DS:n Meteos ja Sony PSP:n Lumines kuuluvat puzzle-pelien parhaimmistoon. Trance Vibrator liittyy Mizuguchin aiempaan klassikkoon, Reziin. Suomessakin PlayStation 2:lle ilmestynyt Rez on vektorigrafiikalla somistettu surrealistinen räiskintäpeli, jossa musiikilla on suurin osuus. Rez ei ollut myyntilistoilla hitti, mutta Rez nostetaan jatkuvasti esiin, jos puheeksi tulevat omaperäiset laatupelit.

Tärinä on Rezissä oleellinen osa pelikokemusta jo peruspadilla, mutta Trance Vibrator tekee Reziin entistä kovemmat tärinät. Trance Vibrator on musta muoviesine (115x56x32 mm), joka ei tee mitään muuta kuin tärisee horkassa Rezin musiikkien tahtiin. Laite ei ole erikoisohjain, vaan paremminkin erikoistehoste. Trance Vibrator ei tarvitse pattereita, eikä muutakaan virtalähdettä, vaan se ottaa virtansa PS2:n USB-portista.

Trance Vibrator pomppii kivasti lattialla, mutta tarkoitus on pitää laitetta ihoa vasten. Työnsin Trance Vibratorin paidankauluksesta sisään ja Rezin pelaaminen tuntui sydämen tehohieronnalta. Otsapannalla päähän kiinnitetty Trance Vibrator sai aikaan pahan olon, mutta housuissa reittä vasten tärinä tuntui sangen mukavalta. Trance Vibratoria on käytännössä mahdoton käyttää ilman kaksimielisiä ajatuksia.

Play-asia.comista tilattu vempain maksoi alle 20 euroa. Ei tällä mies mitään tee, mutta Trance Vibrator on mainio keskustelun herättäjä ja aito nörttilelu.

Hyvää

Huvittaa jo olemassaolollaan.

Harvalla on samanlainen.

Huonoa

Herättää pornahtavia ajatuksia.

Yhden tempun poni, jolla hyvin rajoittunut käyttö.

Kaksi tähteä

Lisää aiheesta

  • Steelseries 7H & Steelseries Spectrum 5XB

    Steelseriesin Siberia-kuulokkeet yllättivät äänenlaadullaan. Yltävätkö valmistajan muut luurit samalle tasolle?

    Pelikuulokkeita änkeää nykyään joka tuutista. Erilaisia tuotesarjoja on niin paljon, että hitaampi ei pysy kyydissä. Siberia-kuulokkeiden rinnalle on tarjolla muun muassa…
  • Roccat Kone+

    Roccat viilaa esikoishiirensä entistä ehommaksi.

    Alkuperäinen Kone on hyvä pelihiiri, joka kärsii yhdestä isosta ongelmasta: rotta ei inahdakaan ilman ajureiden asentamista. Roccat palaa vanhan suosikin pariin plus-mallissa, ja tällä kertaa myös ajuriongelmaan on paneuduttu. Hiiri toimii…
  • Logitech G110

    Logitechin G-sarjan näppäimistö asuu monen pelaajan kotona. G110 on uusversio parin vuoden takaisesta G11-pikkuvelimallista.

    Makropainikkeilla varustettuja pelinäppäimistöjä on nykyään joka lähtöön, mutta Logitech ehti markkinoille ensimmäisten joukossa. Sen takia etenkin monen…