U.S. Navy Fighters Gold

(U.S. Navy Fighters Pelit 1/95, 94 pistettä PC, PC CD-ROM ja U.S. Marine Fighters Pelit 8/95, 83 pistettä PC). Electronic Arts on huomaavaisesti siirtänyt U.S. Navy Fightersin ja Marine Fightersin samalle kiekolle, mikä ei juuri muita kiinnosta kuin niitä, joilta ei vielä tätä mainiota lentosimua hyllystä löydy. USNF Gold ei nimittäin tarjoa mitään muuta uutta kuin halvemman hankintahinnan ja pienen lisämanuaalin, jossa selvitellään lentämisen ja ilmataistelun perusteita yksittäisine manöövereineen alan muista simuista tuttuun tapaan _ pässinlihaa kaikille nykyaikaisia ilmataistelusimuja harrastaneille.

Lisäohjekirjasta löytyvät myös painettuna lentokoneiden, ajoneuvojen, ohjusten ja muiden värkkien tekniset tiedot, jotka olivat jo ennestään näkyvillä kuvaruudulla itse pelissä. Sen sijaan sekä alkuperäisen USNF:n että USMF:n CD-kotelon kansissa tulleet näppäimistöleiskat olivat päässeet ainakin arvostelukappaleesta pahasti unohtumaan.

Ihan fiksu veto EA:lta uutta ostajaa ajatellen, mutta olisivat voineet ventata saman tien tulevaa U.S. Tactical Fighters -lisäosaa.