Video Games Liven Helsinki-keikan liput tulivat myyntiin

videogamelive

Video Games Live -pelimusiikkikiertue saapuu marraskuussa Suomeen.

Video Games Live -konserttisarja on kiertänyt maailmaa vuodesta 2002 saakka. Konsertteja on pidetty jo yli 250 25 viidessä maassa ja Etelämannerta lukuun ottamatta kaikilla mantereilla. Ohjelmisto kattaa sävelmiä klassikoista tuoreisiin hittipeleihin, mutta orkesterin kokoonpano vaihtuu jokaisella keikalla. Helsingin konsertissa soittaa Vantaan viihdeorkesteri ensemble, joka esiintyy 27 soittajan ja 16 hengen kuoron voimin.

Musiikki saa esityksessä tukea videomateriaalista, näytellyistä kohtauksista ja valoefekteistä. Maailmalla on ollut tapana, että Video Game Live -yleisö on hyvinkin osallistuvaa, sillä konsertin on tarkoitus olla pelien tapaan interaktiivinen.

Konserttikiertueen on kehittänyt videopelisäveltäjä Tommy Tallarico, joka kuullaan jokaisessa konsertissa kitaristina.

Helsingin keikka on Jäähallissa 6. marraskuuta, ja liput tulivat myyntiin torstaina. Lippuja voi ostaa Lippupalvelusta tai Livenationista.

 

Lisää aiheesta

 • Vuoden pelit 2013

  Pelit-lehden Vuoden peli -lukijaäänestyksellä on jo yli 20-vuotiset perinteet. Tällä kertaa äänestys osoittautui poikkeuksellisen tiukaksi, sillä voittaja ratkesi vain yhdeksän äänen erolla.
 • Maailma pelaa, osa 2: Videopelien arabikevät

  Euroopan harmaantuessa ja pelaajien keski-ikääntyessä pelifirmat kääntävät katseensa toiveikkaasti kohti itää.
 • Star Trek Continues  Star Trek Continues menee täydestä kuin väärä raha.
  Gene Roddenberryn alkuperäinen Star Trek kynäiltiin alun perin viisivuotiseksi, mutta tuotantoyhtiö vihelsi pilliin jo kolmannen tuotantokauden jälkeen. Loppu olisi tullut jo aiemmin, mutta fanien massiivinen kirjekampanja piti Star…