Viikon videokooste

Viikon videot rehellisesti, ilman turhaa uutiseksi naamiointia!

GTA V Launch trailer

http://youtu.be/ow3Jkts2-_E

 

WWE 2K15 Launch Trailer

Shoupainia!

 

Far Cry 4

Far Cry 4 -toimintapelin uusin esittelyvideo pureutuu pelin kausikortin sisältöön. Neljä erillistä laajennuspakettia sisältävä kausikortti kattaa erityisen Escape from Durgesh Prison -yksinpelikampanjan, Valley of the Yetis -kampanjan, viiden tehtävän yksinpelipaketin erityisaseineen sekä ainutlaatuisen Overrun-moninpelitilan.

Räiskintää, kaahailua, hiippailua ja muiden muassa liitopuvulla lentämistä on luvassa Far Cry 4 -toimintapelin maailmassa. Näiden lisäksi mukana on Himalajan alueen monenlaista eläinkuntaa norsuista tappajamehiläisiin ja sarvikuonoista kissapetoihin. Näistä ja monesta muusta ominaisuudesta pääsee jokainen pelin omistaja myös rakentamaan omia kenttiään. Far Cry 4 -pelin karttaeditorin avulla voi loihtia toinen toistaan hauskempia, hullumpia tai vaikeampia kenttiä, joita voi jakaa myös muille pelattavaksi.

Far Cry 4 -karttaeditorin pariminuuttinen esittelyvideo käy läpi keskeisimmät ideat ja monet hauskat hetket.

Ubisoft julkisti suorastaan silmiä hivelevän videon, jossa norjalainen liitovarjohyppääjä Jokke Summer kiitää liitovarjollaan korkeiden vuorien yllä ja välissä. Jokken huikeaan suoritukseen yhdistyy myös Far Cry 4 -pelin liitovarjolla lentäminen, joka onkin pelin yksi keskeisistä liikkumismuodoista Kyratin vuoristoisessa ympäristössä.

Liitovarjolla lentämisessä hyödynnetään ainutlaatuista laskuvarjotekniikkaan perustuvaa liitopukua, jolla voidaan tehdä pitkiäkin vaakalentoja korkealta hypätessä. Nykyaikainen liitopuku on kehitetty 1990-luvun lopussa ja sen ansiosta voidaan lentää entistä turvallisemmin ja paremmin nopeutta säädellen. Suomessa liitopuvulla hyppääminen edellyttää käyttäjältä laskuvarjohypyssä C-lisenssiä, joka tarkoittaa vähintään 200 hyppyä sekä Suomen ilmailuliitto ry:n tai liitopukuvalmistajan hyväksymän liitopukukouluttajan suorittamaa koulutusta, jonka hyppääjä on suorittanut.

Assasin's Creed Rogue

Assassin’s Creed Rogue -toimintapelin julkaisuvideo vie mukanaan mittavalle ja vaaralliselle koston sävyttämälle matkalle Pohjois-Amerikkaan. Aina New Yorkista pohjoisille merialueille ulottuva tarina kertoo Shaysta – salamurhaajasta, joka kyseenalaisti veljeskuntansa ja kääntyi temppeliritarien puolelle taistellakseen entisiä assassiiniveljeksiään vastaan. Katso video ja sukella syvälle Assassin’s Creed Roguen katkeransuloiseen tarinaan!

 

Dragon Age: Inquisition

sijoittuu eeppiseen ja synkkään fantasiamaailmaan, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata pelikokemusta haluamaansa suuntaan. Peli yhdistää BioWaren tunnusomaista tarinankerrontaa ja syvällistä RPG-pelattavuutta pyörien täysin uudella pelimoottorilla, jota tukee EAn viimeisintä huutoa oleva Frostbite™ 3 -teknologia. Pelaajat kokevat Dragon Age: Inquisitionissa kaiken mitä BioWarelta vain voi odottaa, mukaan lukien huimaavan tarinakaaren antaen pelaajille kiehtovia valintoja, joidenka myötä he voivat kokea omiin päätöksiin perustuvia ainutlaatuisia pelihetkiä.