War Thunder -tekijät haaveilevat fps-pelistä

Gaijin Entertainment suunnittelee toiseen maailmansotaan sijoittuvaa Enlisted-räiskintäpeliä.

Darkflow Softwaren tekemän pelin ideana on ryhmävetoinen räiskintä, jossa sadat pelaajat ottavat yhteen nettipelissä. Yksittäiset taistelut muodostavat kampanjan, jossa on historialliset tavoitteensa. Normandia-kampanjassa saksalaiset yrittävät pysäyttää liittoutuneiden etenemisen. Näkökulma eroaa totutusta, sillä yksittäisen miehen sijasta pelaaja ohjaa kokonaista ryhmää. Taisteluissa on mukana muun muassa panssarivaunuja ja lentokoneita, mutta niitä ei todennäköisesti anneta pelaajien ohjaukseen. 

Gaijin kerää pelintekoon rahaa ennakkotilauksilla. Projektin tavoitesummana on 250 000 dollaria, mutta pelinkehityksen budjetin sanotaan olevan huomattavasti suurempi. Varsinaisesta yhteisörahoituksesta ei voi puhua, sillä ehdot ovat tavallista tylymmät. Jos peli ei koskaan ilmesty, rahat palautetaan vain Gaijin Entertainment -tilille, jossa ne voi käyttää vain Gaijin.netissä.

Enlisted tehdään ensisijaisesti PC:lle. Jos ennakkorahoitus ylittää miljoona dollaria, aloitetaan myös konsoliversiot. Peli ilmestyy ensi vuoden aikana Steamissa, jossa aiotaan julkaista myös suljettu alfatesti, suljettu betatesti ja Early Access -versio.

 

Lisää aiheesta