Wario Ware Touched! (DS) – Täydellinen kosketus

Ei uskoisi, että niin hölmöltä kuulostava juttu kuin kosketusnäyttö voi toimia näin hyvin. Käsikonsoliin en parempaa ohjaustapaa voi keksiä.

Enkä olisi uskonut, että näin tyhmä pelikonsepti toimii näin hyvin. Wario Ware on kokoelma äärimmäisen yksinkertaisia ja nopeita pikkupelejä, täydellistä pelattavaa, kun pitää saada aikaa kulumaan.

Mitähän Japanissa sotketaan juomaveteen, sillä joka hahmon alku- ja loppuanimaation funktio jäi täysin arvoitukseksi. Kiireisenä cityihmisenä tein kuin kenguru ja hyppäsin ne yli aina kun mahdollista.

Aluksi on neljä henkilöä, joista valitaan yksi ja lähdetään pelaamaan. Pelit ovat outoja ja yksinkertaisia kuin nakkilalainen panssarijääkäri, mutta homma toimii. Ruudulle tulee jotain, jota kynällä leikataan, tökätään, veivataan, puhkotaan, kriidataan tai vensselöidään. Välillä puhkutaan mikkiin ja heilautetaan leppoisasti kanssamatkustajille, jotta en ole hullu, istukaa alas vain. Aikaa hahmottaa alipelin idea on noin kaksi silmänräpäystä, sitten lähtee yksi henki. Kun pelejä läpäisee tarpeeksi, seuraa pomotaistelu ja tarjolle tulee uusia hahmoja omanhenkisine alipeleineen.

Kun DS:n lataa Wariolla, aika kuolee helposti ja hauskasti.

Viisi tähteä

Lisää aiheesta