Way of the Samurai (PS2)

Paranna sankaria: Paussaa peli Start-näppäimellä. Paina L1 + L2 pohjaan ja naputtele alas, ylös, alas, ylös, oikea, vasen, ympyrä. Koodi ei toimi Battle-moodissa.

Paranna miekan kestoa yhdellä yksiköllä: Paussaa peli Start-näppäimellä. Paina R1 + R2 pohjaan ja naputtele oikea, oikea, vasen, vasen, alas, ylös, ympyrä. Koodi ei toimi Battle-moodissa.

Kaikki miekkataidot: Paussaa peli Battle-moodissa painamalla Start-näppäintä. Paina R1 pohjaan ja naputtele R2, R2, L1, L1, L2, L2, vapauta R1, R2.

Satunnainen miekka: Mene miekkaruutuun. Paina L1 + R1 pohjaan ja naputtele ympyrä, alas, alas, ylös, ylös, alas, ylös, ympyrä.

Vaihda sankaria: Paina hahmonluontiruudussa L1, R1, R1, L2, L2, L2, R2, R2, R2 + neliö. Valitse sankari kääntämällä oikealle tai vasemmalle.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus