Witcher 3:n kaikki DLC:t ovat ilmaisia

witcherdlc

Puolalainen Projekt Red aikoo jakaa kaikki Witcher 3: Wild Hunt -peliin tehtävät DLC-paketit ilmaiseksi. Tieto käy ilmi toimitusjohtaja Marcin Iwinskin avoimesta kirjeestä.

"Jokainen, joka ostaa Wild Huntin, saa 16 DLC-pakettia ilmaiseksi. Ei tarvitse ennakkotilata, ei tarvitse erikoispainosta, jokainen Wild Huntin omistaja saa paketit. Se on tapamme kiittää pelin ostajia", blogikirjoituksessa sanotaan.

Paketit julkaistaan kahden setin viikkotahdilla julkaisun jälkeen. Ilmaispäivityksistä listataan neljä ensimmäistä: temerialainen varustepaketti (muun muassa ilmainen panssari Särki-ratsulle), erilaisia parta- ja hiustyylejä Geraltille, uusi lookki Yenneferille ja Missing Miners -tehtävä. DLC-pakettien sisältö ei vaikuta kovin massiiviselta.

Blogissa ei myöskään täsmennetä lasketaanko käytetyn Witcherin ostaja omistajaksi, mutta kysymällä se selviää. Pelit-lehti vain ei ole vielä saanut vastausta.

Witcher 3 ilmestyy helmikuussa 2015 pc:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Kaikki Witcher 3 -ennakkomateriaali viittaa Red Dead Redemption -tasoon. Sankari ei ole edes munaton, vaan steriili Geralt Rivialainen.