World of Warships sai "ilmestymispäivän"

world of warships_2015-03-22 23-32-24-71

Wargaming ilmoitti, että World of Warships -laivasotapeli ilmestyy virallisesti 17. syyskuuta.

Päivämäärä on lähinnä nimellinen, sillä peli on ollut jo heinäkuusta asti avoimessa betassa. Wargamingin mukaan World of Warshipsilla on 2 miljoonaa pelaajaa, jotka pelaavat laivanupotusta keskimäärin kolme tuntia päivässä.

Julkaisupäivän jälkeenkin pelinkehitys jatkuu tasaisena, sillä mukaan luvataan lisää karttoja, kalustoa ja pelimuotoja. Julkaisupäivän tärkein uusi ominaisuus on ranked battle -systeemi, jossa pelaajat jyvitetään tasonsa mukaisten vastustajien joukkoon. Julkaisupäivänä vain Yhdysvaltojen ja Japanin tekniikkapuut ovat kokonaisia. Neuvostoliiton, Iso-Britannian ja Saksan tekniikkapuussa on vasta osa suunnittelluista laivoista..

World of Warships noudattaa grindauspeli World of Tanksin kaavaa. Yksittäisissä otteluissa kerätään virtuaalivaluuttaa, joilla avataan ja ostetaan entistä hienompia sotalaivoja. Etenemistään voi nopeuttaa maksamalla oikeaa rahaa. Sotahistoriaa käytetään lähinnä teemana, sillä hävittäjät, ristelijät, taistelulaivat ja lentotukialukset noudattavat esikuviensa teknisiä ominaisuuksia, mutta lähestymistapa on hyvin arcadehenkinen.

Laivanupotukseen pääsee mukaan täällä.