World War 3: Black Gold

Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.

MONEYFORNOTHING: lisää rahaa

NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus valmiiksi

BEAUTIFULWORLD: näyttää koko kartan

HEREYOUARE!: näyttää vihollisten rakennukset ja yksiköt

SMASH: vahinkoa ruudun keskiosaan

SHOWER: vahinkoa ympäri ruutua

Kokeile myös: LIMIT_UP, MOONLIGHT, HIDE, NEWONE, ULTRASCIENCE, JUDGEMENTDAY, IDKFA, BYEBYE, GOHOME!, TROMAVILLE, MYBRAINISFASTER, SCIENCEFORNOTHING.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus
 • Mat Hoffman's Pro BMX

  Pane pause-tila päälle, paina shift-näppäin pohjaan ja kirjoita jokin seuraavista koodeista. Huomaa, että numerot täytyy naputella numeronäppäimistöstä.
  S66S: paksu rengas
  4AWD: täydellinen tasapaino
  4W62: kahdeksan minuuttia lisää aikaa
  648W: avaa Burnsiden
  648D: avaa Warehousen
  648A:…