Worms: Armageddon [3]

Kun pelaat moninpeliä, tie eliittikastiin on pitkä ja hyvin kivinen. Ei kannata lannistua, vaikka olisi jo saanut tähden ja sitten tippuu takaisin pohjalle. Hio taitojasi niin voitat varmasti. Ja jos se ei kiinnosta, lue seuraavat ohjeet.

Kuten tiedossa, kasvat tasoja vain kun pelaat league-kisoja, esimerkiksi AM:ää tai PROta. AM:ssä säästä change worm -toiminnot lopulle, paitsi jos tiedossa on varma tappo. Käytä haulikkoa paljon, koska sillä voi tiputtaa matoja veteen samalla tavalla kuin firepunchilla tai vastaavilla. Käytä ampumisen jälkeinen aika järkevästi. Mene paikkaan, josta sinua ei voi tiputtaa esimerkiksi veteen. Nopeus on valttia, sillä mitä nopeammin pääset tekemään viholliselle pahoja, sitä enemmän jää aikaa paremman paikan etsimiseen. Myös köyttä kannattaa pihistellä loppuun, jolloin maasto on riekaleina ja vihollismato toisella puolella kenttää.

Jos haluat vihollismadon lentävän todella pitkälle, käytä pesäpallomailaa ja low gravityä samaan aikaan. Muista säätää erikoisaseesi, kun annat joukkueesi jäsenille nimiä. Kannattaa valita mieltymyksen ja taitojen mukaan joko hallelujaa (holy hand-grenade) tai hullut lehmät. Myös pulu on hyvin suosittu. Pudota pelistä ensimmäisenä ne madot, jotka saisivat seuraavalla vuorolla osuman sinuun.

Myöskin change worm -toiminnon käyttämisessä kannattaa käyttää älliä, eli jos vaihdat ensimmäiseltä madolta kolme matoa eteenpäin, seuraava vuoro on taas ensimmäisellä. Koska kaikilla madoilla on 100 energiapistettä, mikään ase ei tapa niitä yhdestä osumasta. Tarkista kuitenkin aina, onko vihollisesi lähellä miinoja, ja jos on näin, jopa haulikolla voi tappaa yhden vuoron aikana.

Tämä kikka ei ole kaiken kansan tiedossa, mutta jos joku kulkee tai teleporttaa oman matosi päälle, hänet pystyy varmasti tappamaan. Ota cluster bomb, viisi sekuntia sytytystä ja haneen. Jos onnistut heittämään clusterin suoraan alaspäin, pommin räjähtäessä kaikki sirpaleet osuvat vihollisesi matoon. Sama kikka toimii, jos mato on jyrkässä ylämäessä, jolloin voit takahypyllä hypätä madon alle.

Jos aseesi on liekinheitin, pystyy sillä hyvällä osumalla tuottamaan 100 pistettä vahinkoa. Madon täytyy tällöin olla sijoittunut siten, että jokainen petrolin tippa osuu siihen. Muista, että polttopullon petroli jää muutamaksi kierrokseksi maahan. Sillä siis pystyy ansoittamaan ahtaita luolastoja.

Jos vihollisraukka menee jääpalan sisään, laita jääpalan päälle miina. Tällöin mato ei ehkä ehdi ajoissa turvaan.

Pulun voi ampua köydestä laittamalla se samalla lailla kuin tavallisesti ja tiputtamalla se enteristä. Veden tuntumassa bazookalla voi tehdä leipiä, jos sillä ammutaan veden suuntaisesti, jolloin voit tappaa vastarannalla killuvan madon. Sama pätee lämpöohjukseen, mutta lämpöohjus voi jopa sukeltaa veden alla.

Jos olet maan päällä, kannattaa rakentaa silta pään päälle suojaksi. Muista, että käytössä on vain yksi kumpaakin ilmaiskua, joten jos vihollinen onnistuu tuhoamaan siltasi, voit rakentaa tilalle toisen. Rakenna kuitenkin silta päällesi siten, että voit vielä ampua pommisuojastasi!

Jos mato on kolossa niin, että dynamiitin räjähdys ulottuu veteen saakka, laita dynamiitti matoa kohden siten, että se on vastakkaisella puolella siitä, mihin haluat madon lentävän. Ja madon tulisi lentää kohden jotain, josta se voi kimmota takaisin veteen.

Kun käytät jousipyssyä, muista että mato lentää hyvin pitkälle sen voimasta, ja kaikki madot joihin se koskee matkansa varrella takertuvat inhottavasti sen mukaan. Muuten jousipyssy on superkäyttöinen ase veteen tönimiseen.

Kun pelaat PROssa, säästä näkymättömyys ja select worm aina pelin loppuun. Toimi myös todella nopeasti, sillä aikaa on hyvin niukalti vuoroa kohden.

Lisää aiheesta