X-Men 2: Wolverine's Revenge

Seuraava koodi pitää syöttää perusnäppisasetuksilla (default) tai ne eivät toimi. Paina päävalikossa [Punch] [Senses] [Punch] [Senses] [Punch] [Punch] [Crouch] [Senses]. Kilahdus kertoo onnistumisesta. Paina sen jälkeen [Punch] [Senses] [Punch] [Senses] [Punch] [Punch] [Senses] [Crouch], niin kuulet kaksi kilahdusta. Toisen kilahduksen jälkeen päävalikkoon ilmestyy Continue-valinnan tilalle Level Select. Tämän lisäksi pause-tilassa pystyy valitsemaan kuolemattomuuden.

Koodilla on kaksi sivuvaikutusta. Stealth-hyökkäyksistä ei enää saa dog tageja, ja tallennukset merkitään X:llä.

Lisää aiheesta

 • IL-2-käsikirja aloittelijoille ja vähän edistyneemmillekin

  Tiesitkö, että ilmojen valtias haluaa juuri Sinun sielusi löytävän totuuden? Tie taivaiden auvoon voi olla kivinen ja kynnys pelottavan korkea. Pelit-lehti ojentaa auttavan kätensä ja opastaa oikeaoppisiin palvontamenoihin. Kesäillassa surisevat nyt muutkin kuin hyttyset.

  IL-2 Sturmovik on…
 • World War 3: Black Gold

  Paina pelin aikana enter, kirjoita sen jälkeen PEACE ja paina taas enter, niin saat huijausmoodin päälle. Tämän jälkeen voit kirjoittaa seuraavat koodit samalla systeemillä, eli ensin enter, sitten koodi ja lopuksi vielä enter.
  MONEYFORNOTHING: lisää rahaa
  NOBELPRIZE1: kaikki tutkimus…
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds

  Kirjoita seuraavat koodit pelin sisäiseen chattiruutuun ja paina enter. FORCEFOOD: 1000 ruokaa FORCEORE: 1000 malmia FORCECARBON: 1000 hiiltä FORCESIGHT: poistaa fog of warin FORCEBUILD: salamannopea rakennus ja tutkimus