X-Wing Tour of Duty 2: B-Wing – Raskaan sarjan rassi

Kapinaliitto haahuilee edelleen avaruudessa etsien uutta tukikohtaa Imperiumi kiivaasti kantapäillä. Epäsuhtaiset voimat tasoittuvat hieman uuden Tour of Duty -levykkeen avulla, josta löytyy B-Wing.

Slayn & Korpil B-Wing on raskas rynnäkköhävittäjä, joka on tarkoitettu korvaamaan ikääntyvä Y-Wing. Ja sen B-Wing tekee. Se on Y-Wingiä nopeampi ja ketterämpi, ja sen kolme laseria, kolme ionikanuunaa ja kahdentoista protonitorpedon varasto tekevät siitä Imperiumin painajaisen. Yksi B-Wing saa pahemmin hikeentymättä pyyhittyä kolme korvettia kartalta.

B-Wing ei ole samanlainen rahastuspaketti kuin Imperial Pursuit. Uuden aluksen ja kahdenkymmenen uuden tehtävän (joista muutama monivalinta) lisäksi B-Wingin mukana tulee kuusi historiallista tehtäävää, joista mielenkiintoisimpana mainittakoon Kuolontähden tuhoaminen. Tietysti pakettiin kuuluu myös (haukotus) pujottelulentoharjoitus (zzzzz....). Muuta uutta ei B-Wing mukanaan tuo. Tehtävät ovat hyviä, ja tuttuun tapaan osa on niitä yli rajojen venyvää taitoa vaativia.

Vaikka TIE Fighter vaanii jo ensi keväänä, toivottavasti Lucas jaksaa vielä päivitellä X-Wingiäkin. Snowspeederit vastaan AT-AT:t olisi tietysti jo jotain, mutta myös uudet avaruusalukset, vaikka Millenium Falcon edes, olisivat poikaa. LucasArtsin edustaja väläytti jotain X-Wing-rakentelusarjasta, mutta sitä odotellessa X-Wing-harrastajat toivottavasti päivittävät varusohjelmansa B-Wingin tasalle. Kelpo lisä vuoden ehkä parhaaseen peliin.

90