Zeus: Master of Olympus

Ihmiset parantavat asuintilojaan sen mukaan, kuinka viehättävää ympäristö on. Toisin sanoen Agora (ja kauppiaat), lähteet, oliiviöljyt ja kaikenlaiset kulttuuritapahtumat ovat tärkeitä parannettaessa hutia townhouseksi.

Jos haluat tarjota loistavan kulkureitin Hero's Halliin, ympäröi rakennus teillä sekä Gymnasiumeilla, teattereilla, Agoralla ynnä muilla sellaisilla. Muussa tapauksessa joudut tyytymään hyvään kulkureittiin, eikä sankari vaivaudu paikalle.

Hyökkäävää naapuria vastaan taisteleminen ei aina ole paras ratkaisu. Jos linnoituksesi ovat heikkoja eikä sinulla ole kunnollista armeijaa, antaudu ja maksa hyvityksiä. Sillä tavalla menetät paljon vähemmän rahaa, ja voihan sitä myöhemmin kasvattaa joukkojaan ja maksaa potut pottuina.

Tsekkaa Panhellenicin maailmankarttaa jo varhaisessa vaiheessa, niin saat tietää, kenen kanssa pystyt tekemään kauppaa. Pidä myös silmällä mahdollisia vihollisia ja varaudu tarpeen mukaan. Jos esimerkiksi naapurikaupungit ovat vihamielisiä, panosta linnoituksiin. Jos taas kauppakaupungit ovat meren toisella puolen, rakenna satamia ja kauppalaivoja.

Lisää aiheesta