Ex-westwoodlaiset tekevät Command & Conquer -uusversiota

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 15.11.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini



    Lokakuussa EA ilmoitti tekevänsä uusversion Command & Conquerista. Nyt Petroglyph Games paljasti tekevänsä yhteistyötä pelin kehittämiseksi. Petroglyph koostuu suurelta osin entisistä Westwoodin työntekijöistä, jotka 90-luvulla tekivät alkuperäisen Command & Conquerin.

    Uusversio sisältää Command & Conquer: Tiberian Dawnin, Red Alertin ja kolme laajennusta eli Covert Opsin, Counterstriken ja Aftermathin. Mahdollisista muutoksista peliin ei ole vielä tietoa. Uusversiosta on tosin kaksi eri mallia: remaster ja remake. Command & Conquerin kohdalla on koko ajan puhuttu remasterista, mikä viittaa alkuperäiseen peliin päivitetyillä grafiikoilla. Faktoja ei tosin ole vielä hirveästi arvauksen tueksi. Ominaisuuksista EA on luvannut vasta, että pelissä ei ole mikromaksuja ja grafiikka yltää modernisti 4k-tasoon.

    Pelisarja oli yksi aikansa suosituimmista ja nosti tosiaikanaksut hetkeksi pelimyyntilistoja hallisevaksi lajityypiksi. Pelit-lehden aikalaiskuvaus Command & Conquerista vuodelta 1995 löytyy täältä.
     
  2. Luihu

    Janne Kangaskesti Luihu

    C&C on näin jälkikäteen ajatellen ehtaa 90-luvun zeitgeistia. Käyttöliittymältään viilailtu nostalgiatrippi ei olisi hullumpi juttu.