Merirosvopeli Skull & Bonesista tehdään tv-sarja

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 21.02.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Ubisoftin Skull & Bones -pelistä tehdään tv-sarjaa, kertoo Hollywood Reporter. Poikkeuksellista projektissa on, että peli ei ole vielä edes ilmestynyt.

    Skull & Bones on Ubisoftin Singapore Studiosin peli, joka muuttaa merirosvoseikkailut nettimoninpeliräiskinnäksi. Realismin sijaan haetaan nettiroolipelimäistä ottetta, sillä alusluokilla on erilaiset erikoiskykynsä, kuten hetkellisesti nopeampi tulinopeus tai tehokkaampi lataus. Laivojen varusteita voi muokata ruorista keulakoristeeseen. Mukana on myös tarinallinen yksinpelikampanja, mutta pääpaino on moninpelissä, jossa taisteluissa kerätään saalista ja kokemusta. Niillä ostetaan entistä parempia aluksia.

    Skull & Bones -pelin pitäisi ilmestyä tänä vuonna. TV-sarjalle ei ole vielä ilmestymisaikataulua. Hollywood Reporterin mukaan kyseessä on naisvetoinen draama, joka sijoittuu 1700-luvun Intian valtamerelle. Sarjan käsikirjoittaa Amanda Segel, tuottajina toimivat Andy Horwitz ja Richard Suckle. Kolmikon meriittilistalta löytyy Nikita-tv-sarjaa, The Mistia ja Wonder Womania.
     
  2. Elämänlanka

    Toni Hilden Elämänlanka Henkilökunta Mode

    Siis... vielä ilmestymättömästä pelistä tehdään tv-sarja? Tv-sarja moninpeliräiskinnästä? Eihän tuossa ole nyt edes mitään vahvaa lisenssiä kantamaan touhua. Mitä tämä nyt ei....
     
    Muokattu: 21.02.2019