Battlefield V beta aukesi kaikille

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 06.09.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

 1. Tuksa

  Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

  EA pitää Battlefield V -räiskintäpelille kaikille avoimen moninpelibetan syyskuun 6. päivästä lähtien. Alustoina ovat PC, PS4 ja Xbox One, joten betaversio löytyy konsoleiden kauppapaikoista ja Origin-digikaupasta. Serverit avautuvat kaikille kello 11 Suomen aikaa.

  Teemana on taas toinen maailmansota. Pelattavana on kaksi karttaa: Rotterdam ja Arctic Fjord. Rotterdamissa pelataan 64 pelaajan Conquestia, joka on valittu betaan ainoana valmiin pelin kahdeksasta eri pelimuodosta.

  Betan Grand Operation -minikampanjassa laskuvarjojoukot taistelevat Norjan hallinnasta Arctic Fjord -kartalla. Grand Operation -kampanjat hakevat innoituksensa todellisista historiallisista taisteluista, mutta eivät perustu suoraan niihin. Ne kestävät neljä peliä, joiden aikana tavoitteet vaihtuvat. Betassa pelimuotoina ovat Airborne- ja Breakthrough-pelimuodot eli Grand Operationista nähdään kaksi ensimmäistä päivää.

  Lisäksi betassa nähdään vilaus Tides of War -episodipelimuodosta, jossa peliin saadaan tarinallisia tehtäviä parin kuukauden välein. Betatehtävän läpäisy palkitaan tuntolevyllä lopulliseen peliin.

  Betassa kehitystiimi DICE keskittyy tutkimaan osumapisteiden tunnistusta, aseiden rekyyliä ja hajontaa, hahmojen erottuvuutta ja liikkumista. Tasapainotuksessa seurataan, miten nopeasti hahmoluokat keräävät kokemusta ja kuinka kauan keskivertopelaajalla menee vastustajan kaatamiseen. Lista on koottu aikaisempien moninpelitestien perusteella, joiden pohjalta on jo tehty tasapaino-, käyttöliittymä- ja karttamuutoksia avoimeen betaan.

  Beta päättyy tiistaina 11. syyskuuta kello 17 Suomen aikaa. Ohjeet mukaan pääsyyn löytyvät muun muassa täältä.

  Battlefield V ilmestyy marraskuun 20. päivä.
   
  half_ tykkää tästä.
 2. Teräshiiri

  Olli Viisainen Teräshiiri

  Minulla ei lähde imurointi käyntiin ollenkaan, koko päivän vaan ollut ''valmistellaan'' vaiheessa tuo imurointi. Kenelläkään muulla samalaista ongelmaa tämän kanssa?
   
  Muokattu: 06.09.2018
 3. half_

  Veli-Pekka Lehtonen half_

  Hyvin latasi, mutta rupesi valittamaan käynnistäessä vanhoista näyttis ajureista...
   
 4. Raikku

  Rami Ahola Raikku

  Pakko tosiaan oli vaihtaa 399.07:hin, en olisi halunnut 388.13(vai 381?) vaihtaa, mutta vaikka kikalla saakin käynnistymään(sama kuin aikoinaan BF1:n kanssa, system32:ssa nimeää nvapi64.dll:n vaikka lisämerkillä, palauttaa sitten kun haluaa) niin fps oli jotain 5-10...

  Kun sitten vaihtoi nuo 399:t niin 1440p:llä pyörii high/med ja ne blur/vignettet/aberratiion yms pois 80-120fsp.

  Muuten sitä samaa kuin aina näissä, menen kentälle ja kuolen. Yleensä ei mitään hajua mistä joku ampui. Ja jos nyt sattuu joku eteen niin yhtähyvin voisi kävyillä heittää, joku 1/50 laukauksesta kuitenkaan osuu.
   
  Muokattu: 06.09.2018