Blizzard peruu Heroes of the Storm -turnaukset

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 14.12.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Heroes of the Stormin vuodelle 2019 suunnittelut esports-turnaukset perutaan, ilmoittaa Blizzard.

    Heroes Global Championship- ja Heroes of the Dorm -turnauksien jatkosta ei ole tietoa. Heroes Global Championship vastaa MM-kisoja ja Heroes of the Dorm on opiskelijoille suunnattu turnaus. Juuri opiskelijaturnauksissa odotetaan piilevän esportsin seuraava kasvusuunta Amerikassa. Niiden myötä kilpapelijoukkueille voisi syntyä yliopistosarjan tyylinen puoliammattilaissarja, joka koulii tulevia ammattilaisia ja sivutuotteena opettaa heille ehkä ammatinkin.

    Leikkauslistalle joutuu myös Heroes of the Storm -tiimi. Blizzardin mukaan työntekijöitä siirretään muihin projekteihin. Heroes of the Stormiin on silti tarkoitus lisätä uusia sankareita, tapahtumia ja lisäsisältöä. Tosin tahti kuulemma muuttuu.
     
    Muokattu: 17.12.2018
  2. KP21121

    Kimmo Penttilä KP21121

    Lähde? Äkkiseltään löysin vain maininnan: Games like Diablo II, World of Warcraft, StarCraft II, Overwatch, and more would not exist had we not made similar decisions in the past.
     
  3. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Kappaskeppas. Luin huolimattomasti.

    Plus kiitos. Korjattu.
     
    Muokattu: 17.12.2018
  4. heikkiveli

    Heikki-Veli Nykänen heikkiveli

  5. Allu

    Aleksi Rytkönen Allu

    Saattohoito haisee ja pahasti. Ilmankos Redditissä olikin Dota 2 -subredditissä paljon aloittelijoita kyselemässä asioita.
     
  6. Thalian

    Ville Qvist Thalian

    Joo, kyllähän tämä vähän haisee siltä, että peli ajetaan alas. Harmi, sillä tämä on ollut paljon parempaa läpsyttelyviihdettä kuin Dota, jota en oikein osaa pelata kuin supervakavasti.
     
  7. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Onhan se ollut arvattavissa. Koitin joskus hakea pelaajamääriä ja ainoa löytämäni Blizzardin ilmoittama luku oli 9 miljoonaa ilmoittautumista betaan Sen jälkeen ei pelaajamääristä puhuttu enää mitään.
     
  8. Tyrsky

    Teemu Soinio Tyrsky

    Luulisi, että peli olisi voinut menestyä "aloittelijan MOBA:na", kun ne muut pelit kuten LoL ja DotA 2 tuntuvat mahdottoman vaikeilta aloittaa jo valtavan hahmovalikoiman vuoksi. Lisäksi HotS:sa on sekin hyvä puoli, että jos Blizzardin hahmot ovat ennestään tuttuja niin voi jollain tapaa olettaa mitä milläkin hahmolla on pelissä mahdollista tehdä.

    Tosin ehkä koko MOBA ei ole genrenä enää niin suosittu kuin joskus..
     
  9. korn66

    Timo Viitala korn66

    Blizzard oli vain myöhässä bileistä. Potentiaaliset MOBA:n pelaajat oli jo valinneet pelinsä, kun HoTS tuli ulos. Siinä vaiheessa on vaikea vaihtaa peliä, kun on laittanut paljon aikaa ja rahaa yhteen peliin.