Bungien ja Activisionin tiet eroavat

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 11.01.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Bungie ilmoitti, että Activision-Blizzardin ja Bungien yhteistyö päättyy.

    "Bungie saa täydet oikeudet ja vastuut Destiny-sarjasta. Jatkossa Bungie omistaa ja kehittää sarjaa, Activision lisää fokustaan omistamiinsa brändeihin ja muihin projekteihin", yhteisessä tiedotteessa kerrotaan. Destiny 2 -pelaajille muutoksen ei pitäisi näkyä mitenkään. Peli muun muassa pysyy Battle.net-palvelussa.

    Bungie ja Acitivision solmivat 10 vuoden julkaisusopimuksen, jonka piti päättyä vasta huhtikuussa 2020. Sopimuksen aikana Bungien ehti julkaista kaksi Destiny-peliä, kuusi DLC:tä ja useita pienempiä laajennuksia.

    Bungie on aikaisemminkin lähtenyt suuremman yrityksen kainalosta. Firma aloitti pelinkehityksen jo 90-luvun alussa, jolloin tiimi teki muun muassa Myth-sarjan. 2000 Microsoft osti yrityksen itselleen. Tiet erosivat 2007, kun Bungie siirtyi taas itsenäiseksi pelistudioksi. Samalla tiimi tosin menetti Halo-pelisarjan oikeudet.
     
  2. Celebros

    Harri Ilkko Celebros

    Nyt olisi näytön paikka.
     
  3. jj

    Joni Rintala jj

    Mythille lisää jatkoa, harvasssa on sen tyyliset pelit.
     
    cbel1 tykkää tästä.
  4. Zyn

    Jussi Forelius Zyn Henkilökunta Mode

    Jännä uutinen, kun yhdistää Activisionin (ja Bungien) aiempiin kommentteihin Destinystä ja Blizzardin nykymenoon. Tai oikeastaan muutenkin koko AAA-pelien julkaisijoiden ympärillä pyörivään ilmiöön, jossa jokainen satoja miljoonia takonut peli on hirveä pettymys ja jokaikinen juttu venytetty äärimmilleen "sisältönä".

    Kaipa tämä tietynlainen romahdus on vain osa tavallista kierrettä. Toivottavasti pelifirmojen tavoitteet pelien suhteen alkavat kulkemaan hieman enemmän samoilla raiteilla sen kanssa mitä pelaajat haluavat tai hakevat peleiltä.
     
    Muokattu: 11.01.2019
  5. Tulispa pouta

    Juha Salminen Tulispa pouta

    Karvakaan ei värähtänyt uutisesta. Bungie teki hyvän pelin viimeksi yli 10 vuotta sitten, liekö siellä edes samoja tyyppejä enää talossa.
     
  6. Makis

    Marko Poutiainen Makis

    Activision laittaa sitten jengiä pihalle, vaikka tulos oli hyvä: https://arstechnica.com/gaming/2019...-off-775-people-after-record-results-in-2018/

    Aikoo myös keskittyä muutamaan brändiin:

     
  7. Celebros

    Harri Ilkko Celebros

    Ja sitten kun joku iso nimi pettää, ollaan vaihteeksi kusessa kun taustalla ei ole kuin haisevaa ilmaa.
     
  8. MixuS

    Miikka Salminen MixuS

    Luin live services mielessäni Jim Sterlingin äänellä "Liii'iiivee serrrrrviceeeeeeessss".