Call of Duty palaa moderniin sodankäyntiin

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 31.05.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini



    Call of Duty -sarja nollaa numerointinsa, kun Call of Duty: Modern Warfare ilmestyy lokakuun 25. päivä.

    Activisionin mukaan Modern Warfare sijoittuu nykyaikaan ja tarina ottaa innoituksena nykypäivän uutisotsikoista. Taistelukentän säännöt ja rajat ovat epäselviä, tapahtumapaikkoina nähdään eurooppalaisten kaupunkien lisäksi Lähi-itää.

    "Kaikki suunnitteluratkaisut tehdään pelaajat mielessä. Ensinnäkin aiomme tehdä Modern Warfaresta yhdessä pelattavan kaikkien PC- ja konsolipelaajien kesken. Toisekseen eliminoimme perinteisen kausipassin, jotta voimme tehdä enemmän ilmaisia karttoja, sisältöä ja tapahtumia kaikille pelaajille", Infinity Wardin studiopomo Patrick Kelly lupaa lehdistötiedotteessa.

    "Saa nähdä, onko pelissä todella hiirikädellisten ja pädellisten yhteinen moninpeli", kommentoi Pelit-lehden tavoittama peliasiantuntija P.C. Jäärä.

    Peli pyörii täysin uudella moottorilla. Päävetovastuussa on Infinty Ward, jolle antavat ohjelmointitukea Beenox ja Raven Software. Peli ilmestyy PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. PC-versio on myynnissä vain Battle.netissä.
     
    riki_88 tykkää tästä.
  2. riki_88

    Riku Kinnunen riki_88

    Oho olen järkyttävän innostunut tuosta että pc-pelaajat voi pelata konsolinistien kanssa yhteispeliä. Monet serverit on tähän mennessä kärsinyt pelaaja kadosta, mutta en usko sen olevan ongelma jos uusin peli on yksinkertaisesti hyvä :)
     
  3. Mason

    Joonas Manninen Mason