Netflix on tilannut piirrossarjan Capcomin Dragon Dogma -toimintaroolipelistä, kertoo Netflix itse. Samalla julkistettiin Animan, Sublimationin ja David Productionin kanssa tehdyt tuotantosopimukset. Sublimation tekee Dragon Dogman, Anima tekee Altered Carbon -maailmaan sijoittuvan Altered Carbon: Resleeved -animen ja David Production SPRIGGAN-mangaan perustuvan piirrossarjan. Kaikki tekijätiimit ovat japanilaisia. Dragon Dogman juonen alku on sama kuin pelissä. Päähenkilö kohtaa lohikäärmeen, joka varastaa sankarin sydämen. Sydän ja lohikäärme eivät ole vertauskuvia, sillä tarinan alussa sydämetön sankari herää kuolleista Arisen-hahmona. Sankari yrittää kostaa lohikäärmeelle kohtalonsa, mutta ensin vastassa on ihmiskunnan seitsemää kuolemansyntiä edustavat demonit.
Ostin joskus jollain vitosella ja tunnin pelaamisen jälkeen ihmettelin, miksi pelaan keskinkertaista mörppiä, joka ei ole edes mörppi.
Joo, käsitin, että peliin pitää ensin vähän perehtyä, ennen kuin se timanttisuus sieltä alkaa paistaa.
No. Ei se loppujen lopuksi mitenkään timanttinen ole. Keskivaiheilla peliä on uppoutumista ja viehätystä, kun pimeällä on oikeasti vaarallista ja spessumonsuja saa kaataa tosissaan, mutta kyllä tämä semmoiseen kädenlämpöinen japsirope+ -kategoriaan vaipuu. DLC sitten älyttömän vaikea erillinen alue, joka pitää pelata pääjuonen sivussa koska sinne ei pääse seikkailua jatkamaan pääjuonen jälkeen. Eli. Pelissä on hyviä juttuja mutta ne hukkuvat kaiken keskinkertaisuuden alle. Erikoisuutena se oma kätyrin kouluttaminen muiden pelaajien luona. Edit. Sarjaa kommentoidakseni: pelistä spoilaantumattomille on kyllä herkullinen twisti mahdollinen sarjassa, kunhan malttavat päättää sarjan ajallaan.
Vahva eri. Peli teki niin paljon oikein ja riskillä, että se on paljon enemmän kuin osiensa summa. Viimeistään lisäri näytti että timantti on hioutumassa ja siksi jatko-osa olisi erittäin tervetullut. Kunhan se on yhtä sekopäisesti rakennettu. Harva peli saavuttaa samaa seikkailufiilistä.
Ei yhtään ikonista ”Masterworks” sitaattia mukana ja kolmiulotteiset hirviöt näyttää kovin köpöisiltä muuhun tyyliin verrattuna, mutta ehkä se siitä.
Sarjan intro. Täysin paska, missä Into Free? No ei, mutta tuntuu kuin puolet Netflixin omista sarjoista käyttää sitä samaa introtyyliä. Tästä tuli enemmänkin mieleen Daredevil. Tai Punisher. Tai The Haunting of Hill House. Tai...
Tuli katsottua kokonaan. Mietteitä peliä pelaamattomalta: Juonipaljastus (Siirrä kursori spoilerialueelle nähdäksesi sisällön) Näytä Piilota Noh, olipas pannukakku. Dialogi oli siedettävää kun vaihtoi englannista japaniin, mutta käsikirjoitus oli järkyttävän huonoa, joskus jopa koomisen. CGI-animaatiosta on hyviä ja huonoja animeita tehty. Tässä laatu vaihteli rajusti: Jotkut isommat möröt on hienosti tehty ja liikkuvat elävästi. Sitten tulee lauma goblineja jotka huohottavat rivissä eri tahtiin. Siitä vielä runtua että world buildingia ei ollut nimeksikään: Lohikäärmeitä ei ole nähty sataan vuoteen, mutta silti melkein jokaiset isot kihot tietävät Pawnit ja Arisenit. Jotakin hyvää niin tykkäsin Ethanin ja "Hannahin"(Pawnin) suhteesta, tosin Ethanin vaipuminen synkkyyteen tuntui turhan äkkinäiseltä, niinkuin yksi jakso puuttui välistä. Viimeisessä jaksossa hieman herkistyin, mutten kyyneliin. En suosittele sarjaa, mutta jos pelin saan vitosella niin tulisi ehkä kokeiltua.
Jooh nyt jälkikäteen ajateltuna olen hiukan pettynyt. Vähän liian ison anime käsittelyn saanut. Mistäköhän ne on ton 7 kuoleman syntiä tohon repinyt, en muista että itse pelissä olisi mitään semmoista mainintaa tai ainakin olen täysin unohtanut jos on.