ENCE nappasi turnausvoiton

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 15.10.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    ENCE ylsi uransa suurimpaan voittoon Kiovassa, kun joukkue voitti Ukrainassa pelatun 300 000 dollarin Counter-Strike-turnauksen. Starseries & i-League -turnauksen finaalissa kaatui ukrainalainen Vega Squadron. ENCEn osuus voittopotista on 125 000 dollaria.

    Vaikka Starseries & i-League ei kuulu Major-turnauksiin, maailman CS:GO-kärkikymmeniköstä turnaukseen osallistuivat Mousesports, BIG, North ja NRG Esports. Kärkijoukkueista ENCE kukisti Mouseportsin lohkovaiheessa ja puolivälierässä BIGin.

    Finaali Vegaa vastaan venyi tuntien väännöksi, jonka ENCE voitti lopulta 3-2-lukemin. ENCE vei kartoista de_infernon, de_dustin ja de_overpassin, de_miragessa ja de_trainissa tuli niukat tappiot. De_overpass-ratkaisukartassa näytti hetken, että ENCE tekee perinteisen suomisulamisen, kun 12-3-tilanteessa Vega aloitti loppukirin ja voitti useamman pelin putkeen. ENCE voitti kartan ja turnauksen lopulta luvuin 16-9.

    ENCEssä pelaavat Aleksi "allu" Jalli, Jani "Aerial" Jussila, Sami "xseveN" Laasanen, Jere "Sergej" Salo ja Aleksi "Aleksib" Virolainen. Kokoonpanoa valmentaa Slaava ”Twista” Räsänen.

    Esports-blogia sponsoroi Jimm's.