Gladius yhdistää Warhammer 40k:n Civiin

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 27.11.2017.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

 1. Tuksa

  Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini  Warhammer 40k -pelien ikuinen sota saa taas uutta tykinruokaa, kun Proxy Studios ilmoitti tekevänsä Gladius: Relics of War -strategiapeliä. Vuoropohjainen strategiapeli yhdistää Civilization-lajityypin vahvuudet Warhammer 40k -maailmaan.

  Gladius Prime -planeetan asuttamisen jälkeen paljastuu, että planeetan uumenista löytyy niin voimakkaita pyhäinjäännöksiä kuin muinainen vihollinen. Gladiukselle juuri asettuneet rodut joutuvat taistelemaan paitsi hengestään myös planeetan hallinnasta.

  Pelattavana kansoina ovat keisarillinen kaarti, avaruusjääkärit, örkit ja necronit. Kullakin armeijalla on oma tekniikkapuunsa ja omat pelilliset erikoisuutensa. Tavoitteena on kaupunkeja, rakennuksia ja linnoituksia pystyttämällä laajentaa valtakuntaa ja koota voittamaton armeija. Armeijoiden lisäksi komennossa on myös kokemusta keräävät sankariyksiköt. Kullakin rodulla on oma tarinavetoinen tehtäväpuunsa, joka luo kampanjalle draaman kaaren ja tavoitteet.

  Slitherinen julkaisema Gladius: Relics of War ilmestyy PC:lle jossain vaiheessa.
   
  heikkiveli ja Jarkkeli tykkäävät tästä.
 2. heikkiveli

  Heikki-Veli Nykänen heikkiveli

  Tämä peli oli päässyt kyllä hiipimään tutkan ohi ja onneksi sattunalta törmäsin Angry Joen arvosteluun tästä, nyt kun peli on julkaistu.

  https://youtu.be/XuRc9sCLqYY

  Konsepti kiinnosti ja kun vuoropohjainen peli on mitä parasta pelattavaa hoitovapaalla, niin tuli ostettua. Adeptus Astartesilla aloitin alkuun ilman mitään tutoriaaleja ja mitä muutamassa tunnissa ehdin näkemään (pelaaminen loppui klo 01 kun ihan viimeistään klo 24 olin päättänyt lopettaa), on "vielä yksi vuoro" magiaa mukana.