Hearthstone "julkaistiin"

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 12.03.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Tuksa submitted a new blog post:

    Hearthstone "julkaistiin"

    Blizzard lopetti Hearthstonen avoimen betan ja julisti pelin ilmestyneeksi.

    [​IMG]

    Hearthstone on Magic the Gathering -henkinen, kevyt, mikromaksullinen keräilykorttipeli, jota terve, perheellinen, työssäkäyvä aikuinenkin pystyy pelaaman ilmaiseksi. Blizzard näkee pelin sisäänheittotuotteena Battle.net-palvelulleen, joten Hearthstonen ansaintalogiikka on mikromaksupeliksi harvinaisen höveli. Ilmaispeleistä saatavilla quest-palkkioillaan pystyy pelaamaan (teoriassa) maksullista Areena-pelimuotoa, jossa voi voittaa lisää kultaa ja kortteja.

    Ilmestymispäivän kunniaksi peliin avattiin useita uusia palkintoja:

    Voittamalla kolme matsia korttipelissä saa World of Warcraft -tililleen Hearthsteed-ratsun.



    Jos grindaa 500 voittoa Ranked-pelimuodossa mille tahansa hahmolle, saa hahmolleen uusia animaatioita.



    Kullekin kaudelle osallistumisesta saa kortteihinsa uuden taustan.[​IMG]
    Continue reading the Original Blog Post
     
    Muokattu: 13.03.2014
  2. Ishtor

    Ismo Toivonen (pelit) Ishtor Mode

    Yllättävän koukuttava peli! Yllättävä siksikin, ettei Magic koskaan napannut, ehkäpä senkin takia että fyysisillä korteilla pelaaminen ei tuntunut Magicissa luontevalta. Turhaa sähläystä, laitetaanko kortti vaakaan vai pystyyn, asetellaan, pyöritellään kortteja edestakaisin yms turhaa jumppaa joka ei minun mielestäni sovi korttipeliin. Kortti on kortti, sen asennolla ei IMO pitäisi olla mitään merkitystä! Ehkäpä Magic olisi toiminut paremmin sähköisenä versiona, mutta ei tullut testattua koskaan.

    Niin joo, ja täppäriversiota odotellessa... Selvästi huomaa, että käyttöliittymä on suunniteltu kosketusnäytöille. Esim ponnahdusvalikot suljetaan muodikkaasti klikkaamalla valikon ulkopuolelle, eikä ruksista tai "done"-nappulasta. Toimiisi ihan tällaisenaan täppäreillä, ja veikkaan että on jopa kivempi pelata coolisti sohvalta.
     
  3. SabaSaba

    Elias Suominen SabaSaba

    Tätä tulee kieltämättä pelattua melkein joka päivä. On niin vaivatonta ja tietokoneversiona pakkojen väsääminen on niin helppoa.

    Itsehän hakkaisin mieluummin kavereita vastaan ihan oikeilla Netrunner-korteilla, mutta se korttien swappaaminen pakasta toiseen on rasittavaa hommaa. Ei aina jaksa pelata samalla pakalla kuitenkaan.
     
    Muokattu: 14.03.2014