Kuusnepan paluu (taas)

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja petehei, 28.06.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

 1. petehei

  Petri Heikkinen (Pelit) petehei Mode

  Retrogames Ltd:n TheC64 minissä on feikkinäppäimistö, mikä sai monen retrofanin karvat pystyyn. Joulukuussa sama firma julkaisee oikean koneen kokoisen C64-replikan, jonka näppäimistö toimii - seuraavaksi fanit pääsevät valittamaan näppäimistön väärästä tuntumasta? Mukana tuleva joystick käyttää tällä kertaa mikrokytkimiä, joten pelikokemuksen pitäisi olla kautta linjan parempi.

  C64-tilan ohella laitteessa on myös VIC-20 ja Games Carousel -moodit. Valmiiksi asennettuun 64:n pelin arsenaaliin kuuluvat muun muassa Boulder Dash, Paradroid ja California Games. Näppistä pääsee hakkaamaan basicin ohella Planet of Death -tekstiseikkailussa. Mukana on myös retrolegenda Jeff Minterin tuotantoa, kuten Attack of the Mutant Camels, Hover Bovver ja Gridrunner. USB-tikulta voi ladata "omia" pelejä.

  Laite tuottaa 720p (HD Ready) 50/60 Hz -kuvaa HDMI-piuhalla.
   
 2. Luihu

  Janne Kangaskesti Luihu

  Tästä uutisesta heräsi oikeastaan ajatus, että voisi seuraavan kerran vanhemmilla käydessään vilkaista mitä vuosikymmenet varastossa lojunut C128 on kunnoltaan.
   
 3. Dreadnaught

  Aslan Abioqa Dreadnaught

  Se minin mukana tuleva joystick on kyllä ihan susi. Ite tilasin siihen paremman version, missä on mikrokytkimet. Riittää mulle, en kaipaa näppistä.

  Tommonen joystick:
  https://www.ebay.co.uk/itm/362665828539