Microsoft paljasti levyasemattoman Xbox One -mallin

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 17.04.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Microsoft julkaisee Xbox Onesta uuden mallin Xbox One S All-Digital Editionin.

    Xbox One S All-Digital Edition vastaa tekniikaltaan muuten Xbox One S -konsolia, mutta koneesta puuttuu levykelkka. Pelit on tarkoitus asentaa kiintolevylle Xboxin nettikaupasta. Tallennustilaa koneessa on teran verran. Konsolissa on valmiiksi asennettuna kolme peliä: Minecraft, Forza Horizon 3 ja Sea of Thieves.

    Xbox One S All-Digital Edition tulee Suomessa myyntiin 7. toukokuuta ja maksaa noin 240 euroa.
     
  2. Eeko

    Eetu Korhonen Eeko

    Mikäköhän hiton idea tässäkin on? Gigantti myy teratavun kiintolevyllä varustettuja Xbox One S:iä kahden pelin kanssa 199e. Lisäksi niissä on se levykelkka jolla voi pelata levyillä oleviä pelejä ja katsella 4K Bluraytä. Noilla spekseillä All-digital Xbox kuulostaa vain paskemmalta ja kalliimmalta versiolta konsolista.
     
  3. Renki

    Ville Wikström Renki Henkilökunta Mode

    Ei kyllä mitään järkeä. Ensinnäkään hinta ei ole kohdillaan ja toisekseen teratavu ei oikeasti riitä mihinkään. Ikivanha Xbox One S ei tehoiltaankaan ole todellakaan houkutteleva, ymmärtäisin tämän edes joten kuten jos olisivat tuoneet Xbox One X:stä halvemman mallin ilman levyasemaa, mutta nyt on kyllä totaalisen turha tuote.
     
  4. Raikku

    Rami Ahola Raikku

    Järjetön hinta. Toki laite uusi ja siksi lähtevät korkealta mutta kai nyt itsekin tietävät että S:ää myydään pilkkahinnalla. Ainoa tietysti että jos tämä todella pieni laite niin tilanahtaudesta kärsivä saattaa siksi maksaa enemmän.
     
    Muokattu: 17.04.2019
  5. Raikku

    Rami Ahola Raikku

    Onhan täälläkin tyyppejä jotka sanovat mielummin maksavansa digistä enemmän. Täytyy kyllä myöntää että levyjen kanssa vekslaaminen on ärsyttävää.
     
  6. Renki

    Ville Wikström Renki Henkilökunta Mode

    Täytyy ottaa myös huomioon että Xbox Onen yksi isoista myyntivalteista PS4:ään verrattuna on mainio taaksepäin yhteensopivuux Xbox- ja Xbox 360 -pelien kanssa. Toki niistä ison osan saa diginä mutta toistaalta usein myös käytettynä usein parilla eurolla ja saattaa myös olla omissa kokoelmissa jotain vanhoja. Tuokin aspekti jää tällä uutuuskonsolilla puolitiehen.
     
  7. Raikku

    Rami Ahola Raikku

    Oliko tosiaan siitä koosta ollut infoa että onko vaikka maitopurkin kokoinen?
     
  8. Mason

    Joonas Manninen Mason

    Kait MS:kin digialeja pitää, ja kuka nyt enää fyysisia pelejä ostaa?
     
  9. Raikku

    Rami Ahola Raikku

    Pitää pitää, MS on vaan pirun nirso niissä hinnoissaan, todella harvoin ollaan ps-storen tasolla hinnoissa, tai jonkun pelin kunnon aleen tuleminen kestää todella kauan, lisut ei oikein koskaan tosialeissa yms. Jos MS kaupassa olisi edes plesen tyyliin alejen prosentit ja alejen tulo uudemmissa peleissä niin paremminhan ne saisi myytyä diginä.

    Jostain syystä Bill Gates on tosi pihi noissa.
     
    Muokattu: 17.04.2019
  10. Din Weasel

    Eero Lähde Din Weasel

    Tuosta nyt on käännöksessä pudonnut semmoinen asia että MS:n mukaan tuon pitäisi olla aina 50 eurodollaria halvempi kaupoissa kuin tavallinen S-malli vaikka ohjehinta on mitä on. Saas nähdä.

    Muutenhan tällä testataan vain vesiä että ostaako kukaan pelkkäää digikonsolia.
     
  11. Tulispa pouta

    Juha Salminen Tulispa pouta

    Aika typerää testata noin köpöisellä kokonaisuudella. Digikonsolissa pitäisi olla isompi (ja nopeampi) kovalevy ja sen hinnan pitäisi olla selvästi alempi, jotta se puoltaisi paikkaansa. 50 euroa ei ole mitään, ei edes yhden pelin verran.

    Veikkaan, että kun tuo ei myy, MS vetää väärän johtopäätöksen.
     
    Muokattu: 17.04.2019
  12. Raikku

    Rami Ahola Raikku

    No kyllä minulle kelpaa jatkossakin konso missä myös levyasema.