NHL 16 hylkää vanhat sukupolvet

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 20.05.2015.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    NHL 16 hylkää vanhat sukupolvet

    [​IMG]

    EA Sports yllätti ilmoittamalla, että NHL 16 ilmestyy vain Xbox Onelle ja PS4:lle.

    Änärin sisältö kuulostaa tutulta. Pelimuotoina nähdään Be a GM, Be a Pro ja Hockey Ultimate Team. Myös EA Sports Hockey League -pelimuoto tekee paluun, kuten viime vuonna luvattiin. GM:ssä johdetaan koko joukkuetta, Prossa pelataan roolipelityyliin yhdellä ukolla ja Hockey Ultimate Teamissa kerätään mahdollisimman kovaa jengiä. Nettipeliin mahtuu 12 jamppaa mukaan.

    Uutuutena nähdään pudotuspeliparrat ja Visual On-Ice training, jossa jäälle piirtyy vinkkejä muun muassa sijoittumisesta ja syöttösuunnista.

    PS3:lle ja Xbox 360:lle tehdään NHL Legacy Edition, jossa vanhaan peliversioon vain päivitetään uuden kauden joukkueet, oi ironiaa.

    NHL-pelit ilmestyvät syyskuussa 2015.
    Alkuperäiseen kirjoitukseen.
     
  2. PS3:lle ja Xbox 360:lle EA tuo pelin nimeltä EA Sports NHL: Legacy Edition. Eli OldGen versiot julkaistaan hieman eri nimellä sekaannuksien välttämiseksi, koska aivan samoja ominaisuuksia ei voi niihin mahduttaa. Eli änäriä tulee myös oldgenille syksyllä, ilman numeroa vain.
     
  3. Tulispa pouta

    Juha Salminen Tulispa pouta

    Änäriähän on vanhoilla koneilla jo riittävästi, ei sinne tarvitse mitään tulla. Eivät vanhat pelit lakkaa toimimasta syksyllä. Huvittavaa sinänsä, että varmasti löytyy jengiä joka ostaa tuon(kin) rosteripäivityksen täyteen hintaan.
     
  4. Mikke

    Jori Boström, KANSAKUNNAN MARSALKKA Mikke

    Tällä kertaa asia ei (kieron tempun takia, mutta kuitenkin) ole ihan noin. Tiedän ostavani tuon heti julkaisupäivänä ja syy on EASHL.
     
  5. <p>Saakohan uusia kokoonpanoja nhl15 ps3 kuinkan pitkälle syksyä?</p>
     
  6. Ois iha kiva että saisi kanssa nhl 16 xbox 360 ja ps3 kun jotkut voivat haluta sen pelin ja joutuu turhaa ostaa sitte xbox onen taikka ps4.tämä on rahastusta laitetaan ihmiset ostaa uusia konsoleita.
     
  7. Tuleeko nhl 16 khl sm-liiga mestis nhl
     
  8. comments

    Guest comments

    EA on täysin idiootti kun ei tehny nhl 16 ps3:selle koska suurimalla osalla on ps3 tai xbox 360 niin sitä ei tulla ostaan lähi aikoina niin paljon, eikä EA hyödy siitä mitään että kaikki osta xbox onen tai ps 4:losen vaan nhl 16 toista takia :l
     
    Valvojamuokkaus: 17.09.2015
  9. jou jou

    Guest jou jou

    Niin, EA ja Sony haluavat, että ostetaan pleikka 4 ja änäri 16 ... EA saaneen kivat provikat Sonyn suunnalta ... Sorry, en lähde vielä tähän leikkiin mukaan ... Pleikka 3n päivittänen jossain 2018 - 2020 paikkeilla neloseen, sitten lienee hintakin kohdillaan ... : )
     
  10. Mikke

    Jori Boström, KANSAKUNNAN MARSALKKA Mikke

    Onko tänne iskenyt jonkinlainen vajaamielisyys?
     
  11. artosavo

    Arto Savonheimo artosavo

    Onpas taas outoja kommentteja. Viimein päästään vanhan raudan asettamista rajoituksista eroon ja peli on voitu kehittää uutta konsolisukupolvea silmälläpitäen. Jos ei nyt uutta konsolia kehtaa ostaa suunnilleen joka seitsemäs vuosi niin se on kyllä henkilökohtainen voi-voi. Jos väkisin haluaa version vanhalle laitekannalle niin senkun ostaa Legacy Editionin. Helppoa.
     
  12. MixuS

    Miikka Salminen MixuS

    Tämä on uutiset alueella, jonne voi kirjoittaa ilman tunnuksia.
     
  13. comments

    Guest comments

    <p>Ei järkee koska sillon tulee ps5 ja kaikki uudet pelit vaan sille konsolille</p>
     
  14. h75

    Guest h75

    Niin ja EA rahastaa myös hutissa, koska Legasy Editionissa on ainakin samat järjettömyydet kuin 15. Esim vastustaja tulee läpi vaikka 3 pelaajaa hakkaa sen minkä kerkiää. Rahastuksella tarkoitan sitä, että jos vaikka ostat rahalla kortteja ja hommaat näin huippujoukkueen niin silti et pärjää edes rupusakeille.
     
  15. Mikke

    Jori Boström, KANSAKUNNAN MARSALKKA Mikke

    Koko Ultimate Team on ihan onneton viritelmä - pelaako kukaan edes sitä?

    EASHL ja ylipäätään yhden paikan pelaaminen niin netissä kuin konettakin vastaan (Be-a-Pro, vaikka sekin oli 2-4 versiota sitten mielekkäämpi) on se pelin suola.