Nintendo Switch ohitti jo Wii Un

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 01.02.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Nintendo Switch ohitti myyntiluvuissa jo Wii U -konsolin, kertoo Nintendon tuore tulosjulkistus.

    Nintendo ilmoittaa toimittaneensa maailmalle nyt 14,86 miljoonaa Nintendo Switch -konsolia ja 13,56 miljoonaa Wii U -konsolia. Nintendo Switch kuroi Wii Un viiden vuoden etumatkan kiinni kymmenessä kuukaudessa. Nintendo uskoo Nintendo Switch -toimitusmäärien yltävän 20 miljoonaan kappaleeseen jo vuoden loppuun mennessä.

    Parhaiten myynyt Nintendo Switch -peli on Super Mario Odyssey, jonka toimitusmääriksi ilmoitetaan 9,07 miljoonaa kappaletta. Tosin myyntilistoilla oli tasaisempaa kuin vaaleissa: Mario Kart 8 Deluxe myi 7,33 miljoonaa kappaletta, The Legend of Zelda: Breath of the Wild 6,7 miljoonaa kappaletta ja Splatoon 2 4,91 miljoonaa kappaletta.

    Nintendo 3DS -valta-asemaa pelimyynnissä nekään eivät uhkaa, sillä Mario Kart 7 on myynyt jo 16,76 miljoonaa kappaletta, Pokemon X ja Y ovat myyneet yhteensä 16,26 miljoonaa kappaletta, Pokemon Sun ja Moon 16,05 miljoonaa kappaletta. Viime jouluna ilmestynyt Pokemon Ultar Sun ja Moon ovat nekin yltäneet jo 7,17 miljoonaan kappaleeseen.

    Varsinaisessa tulosjulkistuksessa Nintendo ilmoitti tehneensä kolmannella vuosineljänneksellä voittoa 116,50 miljardia jeniä eli noin 86 miljoonaa euroa. Nintendo myös nosti helmikuussa loppuvan tilivuoden tulosennustettaan 120 miljardista jenistä 160 miljardiin.
     
    Mason tykkää tästä.
  2. jtahti

    Jussi Tähti jtahti

    Tuossa on ZhugeEX:än piirtämää myyntikäyrää:
    [​IMG]
    twit
     
    Mason tykkää tästä.
  3. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    En jaxa päivittää uutiseen, mutta huomasin, että SNES-minikonsolia on toimitettu kauppoihin jo 4 miljoonaa kappaletta. Todella kova lukema, mutta on se kova konekin.