Paradox osti Prison Architectin oikeudet

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 09.01.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Paradox Interactive osti Prison Architect -pelin kaikki oikeudet Introversion Softwarelta.

    Prison Arhcitect on miljoonamyyntiin yltänyt rakenna ja johda -genren peli, jossa pyöritetään vankilaa. Prison Architect -laajennusten lisäksi Paradoxin on ilmeisesti tarkoitus kehittää pelistä kokonainen pelien sarja: hankinta avaa mahdollisuuksia laajentaa "Architect"-brändiä, vihjaa tiedote.

    "Prison Architect on ollut meille palkitseva projekti. Jokainen pelintekijä haluaa nähdä luomuksensa heräävän eloon, mutta Early Accessin, useiden eri alustakäännösten ja tusinan sisältöpäivityksen jälkeen olemme rakentaneet ja manageroineet rakennus- ja manageripeliämme kohta vuosikymmenen. Uskon, että olemme vienet Prison Architectin niin pitkälle kuin pystymme", kommentoi Introversionin Mark Morris.

    Kauppasummaa ei kerrota julkisuuteen.

    Pelit-brändin virallinen kanta pelin alkuvuosilta löytyy täältä.
     
  2. Elämänlanka

    Toni Hilden Elämänlanka Henkilökunta Mode

    Tämä on varmaan ihan hyvä juttu. Toivottavasti Paradox yhtenäistää pelin eri versiot alustojen välillä. Konsoliversion oikeudet myyntiin alunperin niin tyhmästi, että porttaajat saivat viedä peliä haluamaansa suuntaan, mutta sitten niitä uudistuksia ei saatu PC:lle ja sama toisin päin kun Introversion on aina kerran puolessa vuodessa tuupannut erittäin päteviä päivityksiä ulos PC-versioonkin. Kyllä kelpaisi versio, jossa molempien uudistukset yhdistettäisiin.

    Ostin tämän joskus pleikkarillekin, mutta en ole jaksanut olohuoneeseen virittää hiirtä ja näppäimistöä ja onhan tämän ohjaaminen padilla nyt vaan aivan kauheaa niin sen pelaaminen jäi aika vähäiseksi. PC-version parissa onkin sitten vierähtänyt pari sataa tuntia ainakin.
     
    Muokattu: 09.01.2019