Pelit-lehden kustantaja vaihtuu

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuomas_PELIT, 11.06.2014.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. h-p

    Harri-Pekka Kasurinen h-p

    Postissa liimailevat noita tarroja.
     
  2. The Great Pretender

    Petri Mälitty The Great Pretender

    Muistaakseni posti ohjaa kuukauden verran ilmaiseksi vanhaan osoitteeseen tulleita posteja, ja lisämaksusta huolehtivat siitä oliko 3-6kk?
     
  3. suurikelmi

    Ville Seppälä suurikelmi

    Joo mulla ohjasivat ainaki kuukauden ilmaseks just.
     
  4. Ohramies

    Olli Männistö Ohramies

    Aikaisemmin posti oli velvoitettu ohjaamaan ainakin kirjeet uuteen osoitteeseen ilman eri korvauksia pitkään.
     
  5. Jarkko Ranta

    Jarkko Ranta Jarkko Ranta

    Joo, kuukausi sen pitäisi olla. Kun tarkemmin rupesin ajattelemaan, niin se oma muutto sattui kesäkuun lopulle, joten heinä-elokuun numero taisi tulla normaalisti (posti iskenyt muuttotarran), ja sen jälkeen syyskuun lehti lähti sinne vanhaan osoitteeseen ja piti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

    Edit: Saattoi kyllä olla toukokuun loppukin. Ihme, kun ei jaksa parin vuoden päähän muistaa, mutta ei kyllä jaksa ryhtyä vuokrasopimuksiakaan kaivelemaan.
     
    Muokattu: 17.08.2014
  6. Lucky_like_Fauntleroy

    Harri Huttunen Lucky_like_Fauntleroy

    Enää ei näin vaikuttaisi oleva, ainakin päätelleen siitä että minulle on tullut tässä parin vuoden aikana useampi kirje, joista ainakin yksi vaikutti laskulta, ja erinäisiä nimellä varustettuja lehtiä jotka on osoitettu vanhoille asukkaille.
     
  7. mjk

    M Ja J Karhunen mjk

    Voiko olla noin lyhyt aika. Silloin kun joskus muutin, niin aika oli vuosi. Moni lasku tulee vain kerran vuodessa. Eikö idea ole, että tarvii ilmoittaa vain maistraattiin ja postiin, ja jos posti on kääntänyt, niin sitten pitää itse ilmoittaa uusi osoite. Se on kohtuullista. Ei kukaan muista, mistä kaikkialta tulee kerran vuodessa postia.

    JK
     
  8. The Great Pretender

    Petri Mälitty The Great Pretender

    Ei se kovin pitkä aika mielestäni ole, tosin viime muutosta on jo kulunut aikaa niin en satavarma ole, enkä googlettamallakaan nopeasti tietoa löytänyt.
     
  9. El Cubo

    Tommi Sankola El Cubo

    Postin pitää lähettää vanhaan osoitteeseen tulleet kirjeet eteenpäin periaatteessa ikuisesti. Käytännössä kuitenkin, jos muutosta on kulunut jo vähän aikaa, eikä muuttopalvelu ole käytössä, jakajat taitavat jakaa kirjeet osoitteen mukaan. Jos kirje palautuu osoitteesta, sitten vasta selvitetään uusi osoite.

    Lehdethän eivät edes kuulu normaalisti edelleenlähetettäviin lähetyksiin.
     
    Muokattu: 18.08.2014
  10. Thalian

    Ville Qvist Thalian

    Osoitteen muuton yhteydessä on automaattisesti voimassa se edelleenlähetyspalvelu kuukauden eli kaikki nimellinen posti käännetään kuukauden verran. Tuota aikaa saa jatkettua vaikka loputtomasti rahalla. Jos tuon kuukauden jälkeen tulee vielä nimellistä postia, niin mainokset ja periaatteessa myös lehdet menevät roskiin (oikeasti mielenkiintoiset lehdet menevät jakelijan mukana kotiin) ja kirjeet sitten käännetään eteenpäin. Jos tulee jollain supervanhalla osoitteella postia, niin että jakaja ei enää ole varma, onko ko. henkilö muuttanut, niin silloin jaetaan osoitteen mukaan ja jos posti tulee takaisin, niin sitten tehdään selvityksiä.
     
  11. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Saitko jo elokuun lehden? Jos et, heitä vaikka minulle meiliin uusi osoitteesi. En lupaa korjata sitä uuden firman asiakasrekisteriin, mutta lähetän ainakin lehden.
     
  12. Ohramies

    Olli Männistö Ohramies

    Katoin tossa että 16.6. on postin tiedon mukaan mun muuttopäivä ollut eli kyllä se on postiin tehty muttei sanomat ole ihan näin nopeasti reagoinut..
     
  13. Lucky_like_Fauntleroy

    Harri Huttunen Lucky_like_Fauntleroy

    Noi osoitetiedot ei ole mitään reaaliaikaisia. Jotkut firmat ei käsittääkseni kauhean montaa kertaa vuodessa päivitä osoitetietojaan, arvaukseni on että johtuu siitä että posti pyytää operaatiosta rahaa.
     
  14. Ohramies

    Olli Männistö Ohramies

    Tuontakia onkin aika siistiä se nönnönnöö me ei ruveta osoitetta vaihtamaan, se tulee väestörekisteristä -juttu.
     
  15. Pelikuningas

    Juhani Pajunen Pelikuningas