Rival Games julkisti Alien-pelin

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 08.01.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini



    Turkulainen Rival Games julkisti Alien: Blackout -pelin mobiilille.

    Selviytymiskauhupelissä yritetään pysytellä avaruusasemalla piilossa turvana vain liiketunnistimet ja valvontakamerat. Sankarina seikkailee Amanda Ripley.

    Aina yhtä iloinen internet käänsi jo pelin mainoslauseen: "A horrifying new chapter in the Alien saga" vitsiksi. Peli nähdään samana jatkumona Diablo-mobiilipelin kanssa ja julkaisutraileri kerää Youtubessa sarjatulella dislike-ääniä.

    Alien: Blackout ilmestyy App Storeen, Google Playhin ja Amazon Appstoreen tammikuun 24. päivä.

    [​IMG]
     
    Muokattu: 08.01.2019
  2. Sitoutumaton

    Aleksi Kariniemi Sitoutumaton

    Toivottavasti saavat tarpeeksi myyntiä.
     
  3. Tilaton

    Jarkko Inkinen Tilaton

    ...mobiilille... :0(

    Eikös täällä pitäisi puhua oikeista peleistä?
     
    Skanneri ja Raikku tykkäävät tästä.
  4. Acutus

    Aku Saastamoinen Acutus

    Turkuun ilmainen tipsi: jos haluaa vuonna 2019 saada reippaasti internet-vihaa niskaansa niin kannattaa ostaa oikeudet johonkin todella rakatetttuun IP:hen ja sitten julkaista sille j0ku mahdollisimman paljon pelaajaa aliarvioiva yksinkertainen mobiilipeli.

    Mobiilipelit menestyy jos ne on hyviä, ei tarvinnut Clash Of Clans tai muut isoa nimeä taustalle, kyllä jonnet sen pelin löytää jos se on hyvä. Ja taas HC-miehet, jotka fanittaa Alienia, ei voisi vähempää kiinnostua mobiilipelistä. Minusta ihan typerää rahan roskiin heittämistä ostaa kalliilla se IP.

    Toivon toki menestystä Turkulaisille, ja toivon että olen väärässä.
     
  5. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Vinkkisi ei oikeasti ole ilmainen: Supercellin menestys perustuu siihen, että he tekevät pelit sadoilla tuhansilla ja mainostavat sadoilla miljoonilla. Toki julkaisuun asti päässeet pelit ovat olleet hyviä.
     
    Muokattu: 08.01.2019
    King Gaylord tykkää tästä.
  6. Acutus

    Aku Saastamoinen Acutus

    Mutta valmista IP:tä se ei menestykseensä tsrvinnut.
     
  7. Makis

    Marko Poutiainen Makis

    Valmiilla IP:llä lisätään rutkasti näkyvyyttä. Noita mobiilipelejä tulee päivässä kymmeniä uusia, joten ilman IP:tä on vaikea saada minkäänlaista näkyvyyttä, vaikka olisi kuinka hyvä peli. Tarvitaan myös tuuria.
     
  8. Acutus

    Aku Saastamoinen Acutus

    Tämä on tietty totta. Ja sillä fanipoikien kiukkupissin määrällä ei ole mitään väliä jos kuitenkin iso porukka on tuotteen valmis ostamaan. Vinkkini koskikin juuri tuota internet-vihan keräämistä, se onnistuu näin oikein sujuvasti.
     
  9. Raikku

    Rami Ahola Raikku

    Saisivat suomessa tehdä oikeita pelejä.
     
  10. Foorumikriitikko

    Janne Saarinen Foorumikriitikko

  11. Tuomainen

    Tuomas Lahti Tuomainen

    Menikö se näin? Eikö firma ollut vielä aika pinteessä, kun tekivät Clash of Clansia, ja kun pelin huomattiin tuottavan erinomaisesti, alettiin lisäämään mainostamista? Korjaa jos tulkitsen viestiäsi väärin, mutta minulle viestisi aukeaa niin, että Supercellin menestys perustuisi jäätävään mainosbudjettiin.
     
  12. MNothing

    Jaakko Ertolahti MNothing

    Asiasta mitään tietämättä en usko että ne on ostanu oikeuksia alieniin vaan peli on tilaustyönä niiltä.
     
  13. Knight Who Says Ni

    Erkki Suominen Knight Who Says Ni

    Onko tämä nyt siis jotain oikeasti "virallista" jatkoa Alien: Isolationille?
     
  14. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Ei.
     
  15. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Et tulkitse väärin. Se on sekä seuraus että syy. Näkemykseni mukaan Supercell kasvoi miljardiyritykseksi, koska he uskalsivat panostaa niin isosti. Toki taustalla oli paljon muutakin, muun muassa keskimääräistä selvästi parempaa pelintekoa, erinomainen ajoitus, markkinoiden tuntemus, free-to-play-lainalaisuuksien muita parempi hallinta jne.
     
  16. MixuS

    Miikka Salminen MixuS

    Tarkoitat kai "ostamaan loottibokseja"? Tämähän on mobiilipeli, ei kai yksikään mobiilipeli enää nykyään maksa mitään vaan massi kerätään mikromaksuilla?
     
  17. Tuomainen

    Tuomas Lahti Tuomainen

    Näin näen sen itsekin. Markkinointi on firmassa hoidettu hyvin ja siihen on ymmärretty panostaa. Tuon aloittamiseen vaan on mielestäni vaadittu nimenomaan se hyvä peli, tai ainakin hyvin tuottava peli.

    Mielenkiintoista nähdä, kuinka turkulaisten Alien-pelin käy. Jotenkin tuntuu, että mobiilipelit ovat oma maailmansa näin pc-pelien parissa ja Pelitin foorumilla elävän kuplassa, jossa mobiilipelejä päin ei tarvitse katsoakaan, eikä niitä huomaa enää muutamia kaduilla vastaan tulevia Pokemon Go -tallustajia lukuunottamatta.