Underworld Ascendant -traileri vilauttaa pelimekaniikkaa

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 18.04.2018.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

  1. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini



    Underworld Ascendant -roolipelistä saatiin uusi traileri. Peli on henkistä jatkoa Ultima Underworld-klassikolle. Otherside Entertainment -kehitystiimissä on mukana myös muinainen pelijumala Warren Spector.

    Tarinassa sankari laskeutuu synkkiin tunneleihin, joita asuttavat keskenään taistelevat kansat, joiden kohtaloihin pelaaja ratkaisuillaan vaikuttaa. Tekijät itse kuvaavat peliään MacGyver-fantasiaksi, sillä ansoihin ja esteisiin on useita ratkaisutapoja, jotka riippuvat pelaajan kyvyistä ja kekseliäisyydestä. Trailerin perusteella peli voisi olla myös hahmon silmin kuvattu Trine, sillä videolla vilahtelee fysiikkapuzzleja ja satumaisia fantasianäkyjä.

    Underworld Ascendant ilmestyy vuoden 2018 aikana PC:lle.
     
  2. low_fi

    Lassi Hietala (Pelit) low_fi Henkilökunta Mode

    Jokin kliinisyys tms. tuossa ulkoisessa olemuksessa edelleen tökkii. Ihan niin kuin kattelisi jotain 90-luvun CGI-telkkarituotantoa a la Galilei.

    Jostain syystä haluaisin myös mieluummin linnanholveja muistuttavia käytäviä orgaanisten sienimaisemien sijaan.
     
    Muokattu: 18.04.2018
  3. Tuksa

    Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

    Ohjaus on ainakin demojen perusteella kökkö. Näkyy myös videossa.
     
  4. mjk

    M Ja J Karhunen mjk

    Alkuperäisissä lätinä ja tavarakauppa luolaston asukeiden kanssa oli iso osa peliä, jota tuossa ei näyttänyt olevan lainkaan.

    M.K
     
  5. arghmace

    Teemu Lappalainen arghmace

    Suorasta ysäriviittauksesta huolimatta tämä on kauniisti sanottu. Minä en ole kultasilmä todellakaan, mutta tämä esitys on jotain aivan käsittämätöntä. Tekniikka unohtaen kaikki tyylitajukin puuttuu.
     
    Muokattu: 20.04.2018
  6. JouniK

    Jouni Kotakorpi JouniK

    UW2 on yksi lapsuuteni legendaarisimmasta peleistä. Ykköstäkin pelasin, mutta turhamaisesti kakkosen isompi näkymä ja vähän siistimmät hahmografiikat riittivät ratkaisemaan pelin. Grafiikoissa oli hyvin olennaista niiden todentuntuisuus sen ajan mittapuulla. Siellä olemisen tuntu oli mieletön. Hämähäkkiluolaan erehdyttynäni vakuutuin hyvin nopeasti siitä, että ei siellä kuitenkaan olisi mitään arvokasta. Tavallisissakin käytävissä oli pimeää ja jännittävää.

    Trailerin perusteella Underworldien juttu ei ollutkaan se immersio, vaan monet kikkaratkaisut pelitilanteisiin. Laatikoiden levitointi ja leluilta näyttävät luurankosoturit eivät olisi paljon enemmän voinut huutaa "Olen peli!".

    Kiinnostusmittari ei kyllä tällä videolla värähtänyt käytännössä yhtään.
     
    Magirot, arghmace ja El Cubo tykkäävät tästä.
  7. Mokka

    Marko Lindman Mokka

    Mutta missä on Kate Beckinsale?

    ...I'll get me coat.