Valve julkisti vaihteeksi pelin

Ketju osiossa 'Uutiskeskustelu', aloittaja Tuksa, 23.05.2019.

Pelit-brändi toivottaa teille neutraalia vuosineljännestä!

 1. Tuksa

  Tuukka Grönholm (Pelit) Tuksa Admini

  Valve alkaa kehittää Dota Auto Chess -peliä, firma ilmoitti blogissaan.

  Dota Auto Chess on kiinalaisen Drodo-tiimin Dota 2 -peliin tekemä modi. Valve neuvotteli alkuvuodesta, että tiimi tekisi modistaan itsenäisen pelin, mutta neuvotteluissa päädyttiin toisenlaiseen tulokseen. Drodo keskittyy omaan Dota Auto Chess -mobiilipeliinsä ja Valve kehittää itse Dota Auto Chess -pelin PC-markkinoille. Tiimit aikovat tehdä yhteistyötä idean parissa.

  Dota Auto Chess on vuoropohjainen moninpelattava strategiapeli. Genremääritelmä on draftipeli, jossa rakennetaan Dota-maailman sankareista toimiva tiimi. Alussa pelaaja valitsee yhden viidestä eri sankarista, joka heitetään hetkeksi taisteluun. Seuraavalla kierroksella valitaan tiimin toinen sankari taas viidestä vaihtoehdosta. Peli monimutkaistuu kierros kierrokselta tasonnousuilla, varusteilla ja hahmosynergioilla. Päämääränä on voittaa kahdeksan pelaajan matsissa muut, joten oma joukkue pitää suunnitella muiden tiimejä vastaan toimivaksi.

  Kehitystyön aikataulusta kerrotaan myöhemmin tarkemmin. Drodon Dota Auto Chess taas on ilmestynyt betana Aasian moobiilimarkkinoilla.
   
  Muokattu: 23.05.2019
 2. Acutus

  Aku Saastamoinen Acutus

  Buu. Olisi kannattanut jo otsikkoon laittaa että tulee taas jotain p2w moba-paskaa. Mutta eipä sen pitäisi yllättää enää, ei taida Valve enää juonellista yksinpeliä tehdä.
   
 3. Ipe92

  Iippo Leppänen Ipe92

 4. Plush Ninja

  Sami Rosenblad Plush Ninja

  ”Novagenin Hellbent. Missä helvetissä on Damocles?”

  Jonnet ei muista.